Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Magazin

Éljen sokáig a szülinapos Katalin hercegné!

Szerző: Lukács Kata, femcafe.hu – 2016-01-09 13:40:54

Ma ünnepli 34. születésnapját Kate Middleton cambridge-i hercegné aki Vilmos herceg távoli rokona és George Washington nyolcadfokú unokatestvére. Gyerekkorában szerepelt egy darabban, melyben egy Vilmos nevű herceg udvarolt neki.

Hirdetés 

Hirdetés

Tanulmányait a skóciai St. Andrews egyetemén végezte, ahol 2001-ben találkozott Vilmos herceggel. Először 2002-ben, egy jótékonysági divatbemutatón figyelt fel rá jobban Vilmos herceg. A divatbemutatón egy átlátszó ruhát mutatott be Kate, aminek eredeti értéke 40 dollár, de miután feleségül ment Vilmoshoz, 120 000 dollárért kelt egy aukció keretein belül. Korábban gyerekruhákat szeretett volna tervezni. Vilmos herceg 2010-ben egy kenyai vakáció során kérte meg a kezét. Az esküvőt 2011. április 29-én tartották a Westminsteri apátsági templomban. Ezt a napot az Egyesült Királyságban munkaszüneti nappá nyilvánították.

Érdekességek:

London polgármesterétől egy tandembiciklit kaptak az esküvőre.

Ő volt a legidősebb menyasszony, aki hozzáment egy jövendőbeli királyhoz.

Katalin egy exkluzív, sötétkék selyemruhát viselt a Vilmos herceggel kötött eljegyzés bejelentésekor, amelynek másolatát a sajtótájékoztató óta már számos divatcég piacra dobta. A kék ruhás Kate-ről 2011 áprilisában még Barbie-babát is mintáztak, amelyet körülbelül 35 fontért vásárolhatnak meg a rajongók.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó