Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Magazin

Életmentő sztárok - köztünk járnak: Hoffman és Kunis!

Szerző: Gábor János, – 2012-05-09 11:35:35

Imádjuk, amikor filmbeli hőseink a való életben is azzá válnak. Egy utcai bunyó és egy gázolás megelőzéséért sokáig csak Ryan Gosling őrizte az "igaziból is hős" címet, de A hatalom árnyékában sztárja mellé két nap alatt még két híresség zárkózott fel. Jöjjön a két szívmelengető sztori...



Mila Kunis a biztos fulladásos haláltól mentett meg egy 50 éves férfit, aki Los Angeles-i házában dolgozott. A munkás egyszer csak összeesett a ház közepén, rohamot kapott, hányt, vért köhögött fel, és a súlyos izomrángások következtében kettéharapta a nyelvét. Mila felszólította egyik barátját, hogy hívja a mentőket, aztán a sérülthöz rohant, félrefordította a fejét. Ezután törülközőt tömtek a szájába, hogy ne nyelhesse le az elharapott nyelvet. A Fekete Hattyúért Golden Globe-ra jelölt színésznő még azt is felajánlotta, hogy bekíséri a sérültet az ambulanciára, de nem volt rá szükség. A férfi teljesen fel fog épülni.



Dustin Hoffman sétálgatás közben volt jókor jó helyen, nevezetesen a londoni Hyde Parkban, amikor észrevette, hogy  egy joggingozó összecsuklik és arccal a földnek vágódik. A 27 éves férfinek gyakorlatilag megállt a szíve, habzott a szája, és ha Hoffman nincs a közelében, nem reagál ilyen gyorsan, bizonyosan nem sikerül újraéleszteni. A színész azonnal hívta a mentőket, és azok kiérkezéséig a sérült mellett maradt. "Nem emlékszem rá mi történt" - mondta később az áldozat, Sam Dempster. "A mentők mondták, hogy Dustin Hoffman mentett meg. Hihetetlen!" - tette hozzá meghatottan. "Látszott, hogy nagyon megkönnyebbült, amikor visszahoztuk a srácot" - nyilatkozta az egyik mentős Hoffmanról. "Miközben betettük a sérültet a kocsiba, odasétált hozzánk azt mondta: \'Szép munka, fiúk\'. Tényleg nagyon hálás volt a segítségünkért".

A vulture.com és a nymag.com információi nyomán:
Gábor János
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó