Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Magazin

Détár Enikőé a 60 millós ház

Szerző: Lukács Kata, – 2013-05-27 12:29:35

Détár Enikő (49)mindent visz? A színésznő és férje, Rékasi Károly (50) egy héttel ezelőtt jelentette be: 29 év után elválnak útjaik. A házaspár Telkiben található, festői környezetben épült háza meglepő módon kizárólag Détár Enikő nevén van. Vajon mi marad a válás után Rékasi Károlynak?

Miután úgy tűnik, békében és egyetértésben válnak szét, valószínűsíthető már az anyagiakról is megegyeztek a házaspár tagjai. Az ingatlan tulajdoni lapjának tanúsága szerint a családi fészek sorsáról ráadásul már sokkal előbb döntöttek, mint ahogy egyáltalán szóba került volna a válás. A dokumentumon ugyanis már a telekvásárlás pillanatában is a színésznő volt feltüntetve egyedüli tulajdonosként. Ez a felállás azóta sem változott.



A 789 négyzetméteres, csodálatos panorámájú, erdőszéli telket, amelyre felépíttették a hatalmas, padlásteres családi házat, 1994-ben vásárolta meg a színésznő, aki azóta is mindig úgy nyilatkozik, ez álmai otthona, soha nem akar innen elköltözni. Nem is csoda, hiszen a háromszintes családi fészek minden igényt kielégít, még konditeremnek is jutott hely. Az egyik lakberendezési magazinban dél-ang­liai udvarházhoz hasonlították. Az egyik legizgalmasabb része a szinteltolásos, óriási nappali, amelyet körbe óriási üvegfalak szegélyeznek, így a csodás kilátást a család akár a kanapén ülve is élvezheti.



Egy korábbi interjújában Détár Enikő elmondta, az építkezést Rékasi vezényelte le, ezért is meglepő, hogy még sincs benne tulajdonrésze.– Ha a házat a házasságuk alatt vették, akkor az közösen szerzett tulajdonnak minősül, kivéve, ha a felek már a vásárláskor megegyeznek arról, hogy ez az egyik fél különvagyona. Ez történhetett jelen esetben is, különben automatikusan fele-fele arányban szerepelnének tulajdonosként a földhivatali nyilvántartásban – magyarázta dr. Kamarás Péter ügyvéd, aki szerint valószínű, hogy Enikő nagyobb arányban szállt be a költségekbe, mint a férje, azért egyeztek meg így.



Egy korábbi interjújában annyit elárult Détár Enikő: 1988-ban vásárolt kis lakását adták el, hogy megvehessék a telket, amivel jó üzletet csináltak: pár év alatt a duplájára nőtt az értéke, annyira felkapott lett a település. A házzal együtt persze még értékesebb.

– A látott fotók és videó alapján azt mondhatom, a piaci értéke 50-60 millió forint körül lehet. Ez persze még sok mindentől függhet, alaposan szemügyre kellene venni minden egyes szegletét mondta, Havasi Ágota ingatlanos.

(blikk.hu)
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó