Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Magazin

Csiszár Jenő rádiós tv-s ma töltötte az 57-et!

Szerző: Lukács Kata, femina.hu/starity.hu – 2016-09-05 15:42:26

A nagydumás tévés rádiós szakember Csiszár Jenő ma ünnepli 57. születésnapját! Hogy hogyan építette fel a karrierjét és melyek voltak életének fajsúlyosabb állomásai az a folytatásból kiderül és a sokak fejében motoszkáló Jakupcsek Gabriella körüli találgatásoknak is pont kerül a végére. 

 

Hirdetés 

Hirdetés 

Csiszár Jenő 1959. szeptember 5-én született Sopronban. A bölcsészkar elvégzése után a rádiózás felé fordult, az Apukám világával vált közkedveltté. Majd belekóstolt a televíziózásba, először a Heti Hetes műsorvezetője lett, majd a konkurens csatornánál a csiszár.hu műsort vezette. 2001-ben kiköltöztek feleségével Olaszországba, két évvel később azonban hazajöttek. 2007-ben ikerfiai születtek.

Felesége Újvári Eszter, kosárlabda játékos. Két ikerfiuk van, Dániel Miklós és Márton Jenő.

2011 óta a Magyarország, szeretlek! című műsor egyik csapatkapitánya. Minden héten megnevetetti a közönséget.

Évek óta találgatások folynak Jakupcsek Gabriella és Csiszár Jenő kivételes kapcsolatáról. A két műsorvezető nemcsak a tévében ragaszkodik egymáshoz, hanem a munkán kívül is, még gyerekeik is együtt játszanak.

Nyolc éve volt utoljára a képernyőn, ősszel visszatérhet az Activity. A tévés vetélkedő a kétezres évek elején robbant be Magyarországon a köztudatba, most megújítva térhet vissza a képernyőre. Hogy melyik csatornán, az egyelőre nem tisztázódott. A pletykák szerint vagy a TV2 vagy a SuperTV2 lehet a befutó.

Az Activity Szulák Andrea műsorvezetése mellett lett ismert, tőle vette át a stafétabotot Csiszár Jenő. A legfrissebb hírek szerint most mindketten vezethetik majd az Extrém Activity címmel folytatódó játékot.

 

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó