Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Magazin

Csillagot kapott Xtina

Szerző: Gábor János, – 2010-11-16 10:49:02

Csillaggal ismerték el Christina Aguilera munkásságát: a négyszeres Grammy-díjas énekesnő hétfőn kapott helyet a hollywoodi hírességek sétányán, alig több mint egy héttel azelőtt, hogy bemutatnák az amerikai mozikban első filmjét, a "Második Díva" (Burlesque) című alkotást, amelyben Cher oldalán játszik. Aguilera csillaga a 2423. a hollywoodi sztárok sétányán.



"Fiatal lányként Pittsburgh-ben gyakran elképzeltem, hogy milyen lenne Hollywoodba jönni és előadóvá válni" - mondta az énekesnő a Hollywood Boulevardon összegyűlt rajongóinak, hozzátéve, hogy egymás után járta a meghallgatásokat, hátha egyszer felfedezik. "Most, hogy itt állok, már tudom, hogy megérte" - tette hozzá.

A harmincéves énekesnő 2000-ben kapta első Grammy-díját, legjobb fiatal előadóként. 2002-ben a legjobb vokális popzenei együttműködés kategóriában ítélték oda neki a kitüntetést, a Pinkkel, Lil\' Kimmel és Mya-val előadott "Lady Marmalade" című dalért. 2004-ben és 2007-ben pedig a legjobb női popénekesként kapott Grammy-díjat.
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Ezt olvastad már?

Budapestre jön a Roxette!


Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó