Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Magazin

Csillagjóslás: babonások ide!

Szerző: Gábor János, forrás: Blikk – 2015-10-17 07:24:06

Hirdetés

Hirdetés

 

A kos hétvégéje a cselekvésről szól, csak az a kérdés, mennyire veti bele magát a tennivalók elvégzésébe. Nagy az esélye annak, hogy több körítéssel kíséri a tetteit, mint amennyi szükséges.

A bikának, bizonyos kérdésekben, ideje lenne meghallgatnia párja véleményét is. Meglátja majd, a csodák nem hagyták el, csak a hétköznapok „realitása” miatt nehezebb észrevennie ezeket.

Az ikrek párkapcsolati problémái nem múltak el egy csapásra, de azért ma már kevésbé aggasztónak tarthatja a helyzetét. A nehézségek, amelyek most felmerülnek, útmutatóul is szolgálhatnak.

A rákot támogatják a szerencsecsillagai, de azért dolgai rendezéséhez az is fontos, hogy ne vádaskodással kezdje párkapcsolati problémája megoldását. Vállalja végre nyíltan a saját hibáit.

Ha az oroszlán kicsit fellelkesíti a családtagjait, akkor a hétvége igazán emlékezetessé válhat. Most olyan helyzetben van, hogy még a pénzzel sem kell spórolnia. Gyermekeire, szerelmére is sokat költhet.

A szűz most lelkesen készülődik valamire. Még az is lehet, hogy a saját esküvőjéről van szó: ha így van, a növekedő Hold állása garantálja, hogy családi boldogságuk hosszú és töretlen lesz.

A mérleget ma valaki kizökkenti a nyugalmából. A legjobb, ha azonnal hangot ad a rosszallásának. Félő, hogy amit benyel, azon egész nap rágódni fog, és végül megmérgezi a saját gondolatait.

A skorpió elkerülheti az egész napos idegeskedést, ha a mai napra nem nagytakarítást, vagy szokásos bevásárlásos főzéses programot tervez. Menjen inkább kirándulni, túrázni a családdal.

A nyilas talán kevéssel kell beérnie a munkájában. Ha új állásról vagy főnökről van szó, akkor ezen a hét végén is sokat tehet azért, hogy emberileg közelebb kerüljenek egymáshoz.

A bak tegnap elfeledkezett valamiről, de még nincs késő bepótolni a mulasztást. Lehet, hogy emiatt lemarad egy családi programról, de kedvese megértő lesz, és nem tesz szemrehányást.

A vízöntőnek semmi nem sikerül úgy, ahogy szeretné. Az igazság az, hogy csak azok a célkitűzéseit nem sikerül elérnie, amiket nem is akar igazán. Ami most elmúlik az életéből, az csak kolonc volt.

A halak ma végre koncentráljon a családjára a munkája helyett! Higgye el, gyermeke meg fogja bocsátani, ha nem a legrafináltabb ételcsodát teszi elébe, ellenben játszik vele egy kicsit.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó