Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Magazin

Csillagfényes jóslatok a hétvégére

Szerző: Gábor János, forrás: hirado.hu – 2014-12-13 08:34:47

A kosnak ma nincs kedve a tömegben a boltokat járni, úgyhogy halassza más alkalomra a vásárlást. Ne aggódjon, még nincs lemaradva semmiről, bőven lesz ideje, minden ajándékot megvenni, amit eltervezett. Az üzletek választékával és a kívánságlista hosszával nincs is semmi baj, maximum a pénztárcája teljesítőképessége okozhat némi fejfájást.

A bika nem szeret azonnal dönteni, ezért egy kis időre van szüksége, hogy a végleges választ megadja. A tét nagy, mert szíve szerint otthon maradna és az ünnepeket szűk családi körben töltené. A másik lehetőséghez, hogy elutazzanak, nem sok kedve van. Itt az ideje, hogy végre döntésre jusson, még mielőtt kitörne a családi háború. Engedjen a többség akaratának!

Az ikrek anyagi helyzete fellendülőben van, így a mai napon bátrabban költekezhet. Azonban ne essen túlzásokba, mert a pénztárcája minden fölösleges kiadást még nem bír el. Állítson fel fontossági sorrendet, legyen megfontolt és egy kicsit szigorú önmagához és akkor minden elképzelését meg tudja valósítani. Készítsen saját kezűleg is valami meglepetést!

A rák ne kösse magát mereven a szabályokhoz, legyen bátrabb és kísérletezőbb! Élénk fantáziával rendelkezik, ezért használja ki az ötletességét! Ne törődjön a kéretlen tanácsadókkal és a kételkedő, aggodalmaskodó hangokkal! Bízzon jobban önmagában és a tehetségében, meglátja, hogy osztatlan sikert fog aratni. Itt az idő, hogy végre letérjen a kitaposott útról.

Az oroszlán hazai pályán nagyon magabiztosan mozog és nem kell semmitől sem tartania. A gond csak az, hogy a mai napon idegen területen kell helyt állnia. A tét rendkívül nagy, és nem szeretne vesztesen kikerülni belőle. Legszívesebben visszakozna és hagyná már az egészet, de ezt már csak az egója miatt sem teheti meg.  Nincs más választása, mint színre lépni. Most bizonyítania kell!

A szűz mozgalmas napnak néz elébe, számos ügyet el kell intéznie, de ezek kellemes kötelességek. A gondjait hagyja maga mögött és élvezze az ünnepi előkészületeket! Teendői sokasága között tartson egy kis pihenőt, s ha kedve tartja, akár még egy filmet is megnézhetne, hogy kikapcsolódjon. Az egyedül állók Szűz jegyűek szívét egy váratlan találkozás dobogtathatja meg.

A mérleg a bevételi forrásait igyekszik növelni, mindent körültekintően megtervez. Kiszámított lépések jellemzik, és az erőfeszítései, valamint a kitartása meghozza a gyümölcsét. Tele van új tervekkel, nagy előnye, hogy nem tart a kockázattól. Lelkesedése nem ismer határokat, és ha az üzleti érzéke megfontoltsággal párosul, akkor anyagi téren nem lesz oka panasza.

A skorpió megnyugodhat, mert amitől tartott, az nem következett be, sőt a dolgok vártnál is jobban alakultak. Nem egy ijedős típus, de azért az érzelmi vagy az anyagi bizonytalanság nagyon megviseli. Igyekszik minden helyzetben keményebbnek mutatni magát, mint amilyen valójában, de ez rengeteg energiájába kerül. Fellélegezhet, a felhők elmentek a feje felől, lazítson egy kicsit.

A nyilas bátran mondja el a vágyait és az igényeit a párjának, ne magában elégedetlenkedjen. A barátaitól hiába kér segítséget és teljesen fölöslegesen panaszkodik nekik, ők a megoldásában nem illetékesek. Inkább gondolja át nyugodt körülmények között, hogy miért nem érzi jól magát mostanában a párjával. Tárja fel őszintén a félelmeit és a kívánságait!

A bak a munkájában sikerekre számíthat, az erőfeszítéseit értékelik, így az anyagi elismerés sem marad el. A mai napot azonban szánja a szeretteire, gondolatai ne a hivatása körül forogjanak, és legalább a mai napon ne az előmenetele foglalkoztassa. Szüksége van lazításra, mert az állandó monotónia és a karrierje megállás nélküli építése rengeteg energiát igényel. Azt pedig pótolnia kell.

A vízöntő érzelmileg túlfűtött, és így könnyen, meggondolatlanul olyan kalandba keveredhet, ami később sok kellemetlenséget okozhat még. Mielőtt belebonyolódna ebbe a viszonyba, jó lenne, ha reálisan átgondolná, hogy mennyi hátránya származhatna belőle. Legyen óvatos, mert elkezdeni egy szerelmi kapcsolatot nagyon könnyű, de befejezni sokszor rettentően nehéz.

A halak nehéz és fáradságos napnak néz elébe, mert reggeltől késő estig szervezkedik, intézkedik, bár nem érzi munkának, mert örömmel teszi. Természetéből adódóan szívesen jótékonykodik, segít önzetlenül a rászorulókon. Mély érzésű, így könnyen ráhangolódik mások hullámhosszára és átérzi a gondjaikat, bajukat. Tudja, hogy mindig jó kapni, de sokkal jobb másoknak adni.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó