Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Magazin

Charlize Theron rábukna Fassbender férfiasságára... Bármikor...

Szerző: Gábor János, – 2012-03-19 12:59:30

Az újabban a Prometheus c. mozi miatt a figyelem középpontjában álló Oscar-díjas színésznő nem fogná vissza magát, ha filmbeli partneréről, Michael Fassbenderről, és annak férfiasságáról lenne szó - mint ahogy annak hangot is adott az Emberi Jogok Kampányának minap tartott jótékonysági gáláján. Charlize pont Fassbendertől vette át az esten az "Egyenlőség Szövetségese-díjat", és beszédében nem tudott nem "megemlékezni" a színész hímvesszejéről, amely annak kritikusok által agyondicsért Szégyentelen c. filmjében közszemlére kerül.

Charlize láthatóan elemében volt...


"Meg kell mondjam, nagy hatással volt rám, hogy \'nagyban\' játszottál. A legtöbb színész \'összement\' volna ilyen helyzetben. Higgy nekem, mert dolgoztam velük." - mondta a színésznő, de nem állt meg ennyi célzásnál, inkább nyílt lapokkal játszott. "A péniszed árulkodó" - folytatta a már sikoltozó közönség előtt. "Bármikor dolgoznék rajta."

... de Fassbender sem ment a szomszédba egy kis bohóckodásért:


A kedélyek lecsillapodása után komolyabb hangvételben folytatta - lévén nem jópofizni ment a rendezvényre, hanem, hogy átvegye kitüntetését, amelyet a melegek jogait védő LGBT közösség soraiban végzett érdekképviseleti munkájáért ítéltek oda neki. "A házasság köteléke többről szól, mint csupán házasságról" - mondta a melegek házasságának védelmében, amelyért maga is harcol. "Valami sokkal nagyobb dologról szól. Az elfogadásról. Mindig is a zászlóvivőtök és a barátotok leszek" - biztosította további támogatásáról a közösség tagjait.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó