Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Magazin

Brad Pitt bejelentette, hogy visszavonul!

Szerző: Gábor János, – 2011-11-14 14:02:57

Minden jó dolog véget ér egyszer. Ahogy Brad Pitt színészkarrierje is. A színész az ausztráliai 60 Minutes-nek adott interjújában kifejtette, hogy már kidolgozta a stratégiát arra, hogy leépítse mozis pályafutását - és ez hamarabb bekövetkezik, mint gondolnánk! Amikor a 47 éves színészt megkérdezték, hogy ezt mikorra tervezi, azt mondta "három éven belül". Pitt konkrétan arra gondolt, hogy 50 éves kora után már inkább a kamera másik oldalán dolgozna.

Brad Pitt a World War Z budapesti forgatásán:


"Nagyon élvezem a filmkészítést és a történetek kidolgozását, ahogy az apró darabkák összeállnak. Mondjuk a sztorik tálalása során valószínűleg keményebb idők várnak rám." - mondta a színész, aki néhány magánéleti kérdésbe is beavatta a riporterét. A 60 Minutes arra volt kíváncsi, hogy bővül-e még a Pitt-Jolie-család. "Tudod, nem hinném, hogy végeztünk.  De még nem tudom. Nem tudom." - zárta rövidre a kérdést mosolyogva.



Pitt saját elmondása szerint élvezi a hat gyerekkel járó káoszt, és kibékült az állandó alváshiánnyal is. "Viccesek a késő éjszakák, amikor az egyikük felébred, vagy a reggelek, amikor felébrednek és mind palacsintát, vagy valami mást sütnek. Erről szól az egész."

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó