Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Magazin

Bozótvágóval csapta volna le Downey Jr. fejét a neje?

Szerző: Gábor János, – 2012-02-08 12:41:38

A filmsztár felesége bozótvágó késsel vágta volna le a fejét, ha beszél

A hollywoodi színész persze viccelődik, humora fanyar, de valójában úszik a boldogságban, hiszen 18 év után fia született! Robert Downey Jr., alias Sherlock Holmes kedd reggel 7.24 perckor újra apa lett. Ekkor született meg ugyanis  kisfia, Exton Elias Downey. A kisbaba 3370 gramm és 50,8 cm hosszú, egészséges és gyönyörű.

"Mindenki egészséges, boldogabbak nem is lehetnének" - nyilatkozta a házaspár egy közeli ismerőse. Downey és második felesége, a 38 éves Susan hat éve házasodtak össze, Exton Elias első közös gyermekük. A filmproducer feleség sokáig titkolta születendő gyermekének nevét, amit férje sem árult el.

Robert Downey Jr. és felesége a legújabb Sherlock-film bemutatóján:

(Forrás: MTI/EPA, fotó: Paul Buck)

"Ha elmondanám a nevet, ő (Susan) biztos, hogy egy bozótvágó késsel vágná le a fejemet!"- viccelődött Downey egy interjúban. Mindazonáltal a név valóban csak a születéskor derült ki, persze ha azt kapta, amit kilenc hónapon keresztül gondosan titkoltak az újdonsült szülők. Robertnek egyébként előző házasságában már született egy fia, Indio, aki lassan a nagykorúság felé kacsintgat, hiszen 18 éves.

hirado.hu/people.com
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó