Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Magazin

Boldog szülinapot Rubint Réka fitneszgurunak

Szerző: Lukács Kata, femina.hu – 2016-06-28 15:40:58

1978-ban született Rubint Réka, fitneszguru, személyi edző, aki duci kislányból lett a nők egyik elsőszámú példaképe. Saját bevallása szerint kövér gyerek volt, szinte semmit nem mozgott, 13 évesen 150 centis magasságához 60 kilót nyomott. Nyolcadikos koráig még testnevelésórára sem járt - felmentették -, csakhogy egyre inkább zavarni kezdte a külseje, ezért eldöntötte, hogy változtatni fog.

Hirdetés

Hirdetés 

16 éves korára megszerette a sportot - futott, úszott, biciklizett és aerobikra járt. Érettségi után a Bárczy Gusztáv Gyógypedagógiai Főiskola Pedagógiai Karán tanult tovább, a főiskolával párhuzamosan elvégezte a Testnevelési Egyetemet, személyi és aerobikedzői szakon szerzett diplomát. Már főiskolásként tartott aerobikórákat kollégiumi társainak, később egyre több fővárosi teremben találkozhattak vele a mozogni vágyók. Lendületességének és hatékonyságának köszönhetően egyre népszerűbb lett, hamar sikerült elérnie, hogy órái estéről estére teltházasak legyenek.

Rubint Réka 2002-ben mondta ki a boldogító igent szerelmének, Schobert Norbinak, három gyerekük született Lara, Norbika és Zalán, Három szülés után is dögös. Nemcsak a magánéletben, de a munkában is társai egymásnak: Norbi Update módszere évek óta töretlen, Réka pedig Alakreform-óráival segít a fogyni és formálódni vágyóknak. Az évek során nyolc különböző edzésprogramot tartalmazó dvd-t jelentetett meg, 2010 óta pedig életmódmagazinnal is jelentkezik, Alakreform címmel.

2012 őszén nagy megpróbáltatáson esett át a család, ugyanis férjének, Schobert Norbinak életmentő szívműtétje volt. Az eljárás jól sikerült, így a családfő egészségesen folytathatja az életét. A trauma még inkább összehozta a párt. 2015 januárjában megerősítették házassági fogadalmukat Las Vegasban.

 Útravaló Rékától:

„Ha valaki sportolni, mozogni kezd és odafigyel az étkezésére, azzal csak nyerhet, függetlenül attól, hány kilót ad le.”

Tornásszon ön is egyet ma az aerobiklady tiszteletére, ha zsrégető olimpikon akkor meg pláne! :-)

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó