Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Magazin

Boldog Szülinapot Robbie Williams-nek!

Szerző: Lukács Kata, starity.hu – 2016-02-13 08:26:00

1974-ben született Robbie Williams angol énekes aki lemezeladásaival, napi jegy eladásaival bekerült a Guiness Rekordok könyvébe 

Hirdetés

Hirdetés

Robbie feleségét, Ayda Fieldet egy vak randinak köszönheti, amit a közös barátok hoztak össze még 2007-ben. A Take That egykori tagja nemrég viccesen emlékezett vissza arra a bő ruhára, amit Ayda a randin viselt, ugyanis az előnytelen szabás miatt Robbie azt hitte, hogy a lány terhes. Azóta a párnak egy kislánya és egy kisfia is született.

Sokan nem is tudják, de Robbie Williams tartja a legtöbb eladott koncertjegy és a legtöbb BRIT zenei díj rekordját. A 2006-os Close Encounters Tour során egy nap alatt több mint egymillió-hatszázezer jegyet kapkodtak el a rajongók, amely elég volt ahhoz, hogy az énekes neve bekerüljön a Guinness Rekordok könyvébe. Ennek fényében nem csoda, hogy az énekes rekordmennyiségű, összesen 17 darab BRIT zenei díjat vihetett haza az elmúlt 20 év során (az első ötöt még a Take That tagjaként vehette át).

Robbie Williams több albumot adott el az Egyesült Királyságban, mint bármelyik másik brit szólóénekes a történelem során. Több mint 70 millió eladott lemezzel a háta mögött, 2004-ben bekerült a UK Music Hall of Fame-be, miután megszavazták a 90-es évek legnagyobb művészének.

Az énekesnek összesen 13 tetoválása van: a hátán a Beatles egyik slágerének címe, az All You Need is Love felirat olvasható, egyik csuklóján a Take That logóját viseli, jobb gyűrűsujjára pedig felesége nevének kezdőbetűje van varrva, mert állítólag folyton elveszíti jegygyűrűjét. 

42 éves kora ellenére az énekes nem tud vezetni. Nemrég azt nyilatkozta egy interjúban, hogy már nem is szeretne megtanulni, hiszen a londoni kaotikus közlekedés rászoktatta az állandó taxizásra, azonban Los Angelesben mindenkinek van saját autója, így az Államokban egy limuzint bérel, ami mindig rendelkezésére áll.

A brit énekes szenvedélyesen rajong a földönkívüliekért, állítása szerint már többször látott UFO-t, sőt, néhány dalát egy-egy harmadik típusú találkozás ihlette. Legújabb ötlete, hogy megvásárolja a Kalifornia mellett található White Rock Islandet és UFO-megfigyelő bázist alakít ki rajta.

Robbie Williams tavalyi koncertje volt a Sziget történetének legdrágább fellépése: 100 és 500 millió forint közötti gázsiról beszélt korábban Gerendai Károly. Vagyis a brit énekesnek valami olyat kellett volna mutatni, amitől mind az együtt nyomorgó 75 ezer ember tátott szájjal bámul egészen addig, ameddig a könnyeik nem kezdenek belefolyni a szájüregükbe. Ehhez képest Williams adott is valamit meg nem is: lejátszotta a mindenki által ismert kedvenc slágereket, de nagy részben mások számait énekelte. Így egy nagyon drága és nagyon látványos karaoke műsort kaptunk a nagyszínpadon.

 

 

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó