Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Magazin

Boldog Szülinapot Miley Cyrus!

Szerző: , 24.hu/starity.hu – 2017-11-23 15:42:58

Ma ünnepli 25. születésnapját Miley Cyrus amerikai énekes- és színésznő, dalszerző, akit Hannah Montanaként ismert meg a nagyvilág!

Hirdetés 

Hirdetés 

2006-ban kapta meg a Disney Hannah Montana sorozatának főszerepét, a sikeres karrierjéhez jó hátszelet kapott, hiszen apja, Billy Ray Cyrus híres country-énekes, keresztanyja pedig Dolly Parton. Hannah Montanaként Miley Cyrus nagyon hamar igazi tini bálvány lett, a hirtelen jött hírnevet nem is tudta kezelni, ami nem csoda, hisz alig 11 évesen választották ki a szerepre, és még akkor is csak 14 volt, amikor a Disney elindította a filmet a saját csatornáján. Egy korábbi interjújában elárulta, hogy  az összeomlás szélén állt, amiért a rajongók teljesen összemosták a Disney-karaktert az ő személyével, és mindenki azt hitte, ő tényleg Hannah Montana.

A cuki Disney-korszakot nagyon hamar felváltotta egy lázadó és magamutogató időszak, ami alatt sok botrányt halmozott fel, szex drogok minden, amit eltudsz képzelni, 2012-ben rövidre vágatta haját, és ezzel egy új korszak kezdődött. Hátrahagyva a hosszú barnahajú, disney-s cukiságot, Miley Cyrus lázadni kezdett, és egyre többet vetkőzött, a korábbiakhoz képest pedig erősen eltérő stílust mutatott be nem csak zenéjében, de a színpadi performanszokban is. Elég csak visszagondolni a Wrecking ball klipre, amikor egy bontógolyón repkedett, a mindennapos nyelvöltögetése pedig hab volt a tortán.Szinte nem volt olyan hét, hogy ne jelent volna meg egy meztelen, vagy túl sokat mutató képsorozat az énekesnőről. Cyrus gyakorlatilag hobbi szinten mutogatta mellbimbóját.

2013-ban az MTV VMA-n Robin Thicke előtt rázta a fenekét egy testszínű, latex bugyiban. 2014-ben leginkább arról szólt az élete, hogy szereti a füvet – legalábbis a vele készült interjúkban ezt hangoztatta előszeretettel, és akkoriban Instagramja is csak erről szólt.

2017-re viszont felhagyott a függőségeivel és a vetkőzéssel szintén, és egy csapásra békére lelt hippivé vált, a Malibu klipjében hol a virágok közt hol a tengerparton ugrál. Barátja, évek óta kisebb nagyobb megszakításokkal Liam Hemsworth színész aki Miley Cyrus emlegetett Malibuját ihlette. Az énekesnő hosszas hallgatás után adta ki új kislemezét.

Második kislemeze a Younger Now lett, ami az albumának címadó felvétele. Ezt először a 2017-es MTV Video Music Awardson adta elő. Bár tervei közt az szerepel, hogy mérsékeltebb életet folytat majd, nagyon valószínű, hogy továbbra is sokszor látjuk majd meztelen testét.

 

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó