Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Magazin

Boldog 50. Szülinapot Hegyi Barbarának

Szerző: Lukács Kata, femina.hu/wikipedia.org – 2016-01-16 13:48:29

Boldog 50. születsénapot Hegyi Barbarának szeretett színésznőnknek!

A diploma megszerzését követően a József Attila Színháznál helyezkedett el, 1996-tól napjainkig pedig a Vígszínházat erősíti. Karrierje során számos darabban játszott, de feltűnt több tévés sorozatban is. Az országos hírnevet az 1994-ben indult Kisváros hozta meg számára. Az Életképek című sorozatban Évát személyesítette meg, aki a Kulka János által alakított újságíróval jött össze. 2015-ben a Váróterem című filmben láthattuk.

Hirdetés 

Hirdetés 

Magánélete is irigylésre méltó: bár lánya édesapjától elvált, megtalálta a boldogságot a nála 24 évvel idősebb Zorán mellett. 1997-ben találkozott Zoránnal, a munkakapcsolat öt év alatt érett szerelemmé. 2004-ben a legnagyobb titokban kötötték össze hivatalosan az életüket.

Egy új kapcsolatban mindig félnek a szülők a gyerekek hozzáállásától. Jószerivel azt lehet mondani, hogy Zorán lánya Sandra szemelte ki édesapja számára a szépséges színésznőt, ezek után nem meglepő, hogy végig támogatta kapcsolatukat. Barbarával egészen mély lelki közösséget tudott kialakítani Sandra, a színésznő egyik születésnapjára ajándékként gasztroblogot alapított, majd később támogatta szakácskönyvének megírásában és a főzős műsorával kapcsolatos ötletelésben is. Barbara lánya Rozi is hamar a szívébe zárta Zoránt. Nem meglepő, hogy ma már papának hívja édesanyja férjét.

Hegyi Barbara könyve, az Abraka babra - Monológok a konyhámból 2011-ben gasztronómia kategóriában elnyerte a Libri Aranykönyv-díjat.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó