Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Magazin

Bárki megszerezheti Jagger szerelmesleveleit - ha elég vastag a pénztárcája

Szerző: Mike Szilvia, – 2012-11-10 14:37:48

Decemberben kalapács alá kerülnek Mick Jagger, a Rolling Stones frontemberének Marsha Hunthoz, első gyermeke anyjához írt szerelmeslevelei. A nő anyagi nehézségei miatt teszi pénzzé a személyes hangú írásokat.

A levelek 1969 júliusából és augusztusából származnak, amikor Jagger Tony Richardson filmjét, a Ned Kellyt forgatta Ausztráliában.



A rockzenész  ír a Hunthoz fűződő romantikus viszonyáról, Emily Dickinson költészetéről vallott nézeteit is megosztja szerelmével, beszámol Christopher Isherwood íróval való találkozásáról, valamint egy meg nem valósult médiaprojektről.

Ír továbbá a Marianne Faithfull énekesnővel való viszonyáról, és Brian Jones, a Rolling Stones gitárosának haláláról is.

A Franciaországban élő Marsha Hunt a The Guardian című brit lapnak elmondta, szüksége van a pénze, ezért bocsátja árverésre a leveleket. A Sotheby\'s aukciósház becslése szerint a 10 levélért 70-100 ezer fontot (25-35 millió forintot) kaphat Jagger volt párja.

Hunt megjegyezte, reméli, hogy aki megvásárolja a leveleket, képet kap egy kihaló generációról, és többet tud meg arról, kik voltak ők, és hogyan éltek.

A nő azt is elmesélte, hogy ő ihlette a Rolling Stones „Brown Sugar" című dalát, amelyet Jagger Ausztráliában írt.

(nol.hu)
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó