Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Magazin

Bajlódik a kapcsolatával?

Szerző: Gábor János, forrás: Blikk – 2014-08-09 08:30:10

A kos, új érdeklődése vagy hobbija révén megismerheti élete nagy szerelmét. Pénzügyekben és szerződéskötéssel kapcsolatban ne bízzon meg senkiben.

A bikának érdemes odafigyelnie az ingatlanpiac alakulására. Ha nincs hová mennie, akkor lehet, hogy nem érdemes véget vetni meglévő párkapcsolatának.

Az ikreknek minden adott egy új feladat megkezdéséhez, de nem ártana szövetkezni valakivel. Főállású munkája megszűnhet, s nem megy minden úgy, ahogyan eltervezte.

Kedves rák! Azok a cégek, amelyek nem újítanak, nem maradhatnak fent. Vállalkozása, párkapcsolata félresikerülhet, terveit most nehéz megvalósítania.

Az oroszlán izgalmas kalandtúrán vehet részt. Hozzátartozóival súlyos problémái adódnak, amelyekkel képtelen megküzdeni, és nem szívesen él velük együtt.

A szűz kapcsolatában egy pénzügyi probléma okozhat bonyodalmat. Ragaszkodik a bevált módszerekhez, mert nincs mersze újakat kipróbálni. Ha valami nem válik be, ne tartson ki mellette.

A mérleg, rugalmasabb hozzáállásának váratlan jutalmaként jobban kijön a párjával. Anyagi ügyekben ne hagyja magát becsapni, fogja vissza a kiadásait.

A skorpió átnyergelhet egy másik pályára, ha pedig vezetővé akar válni, újítson folyamatosan. Törekedjen arra, hogy főnöke és ügyfelei érdekeit összehangolja.

A nyilasnak mostanában akkor támadnak a legjobb ötletei, amikor kikapcsolódik, útra kel, vagy szórakozik. Mielőtt külföldre indul, ellenőrizze: érvényes-e az útlevele.

A bak figyelmét egyre inkább az üzlet és a pénz köti le; a párkapcsolatára alig marad idő. Kezelje jól az elutasítást, amikor a barátai, kollégái vagy ügyfelei figyelmen kívül hagyják a kérését.

A vízöntő és a párja elégedettek lehetnek a kapcsolatukkal. Megeshet viszont, hogy főnöke azért nem hajlandó valamiről beszélni, mert ön rosszul időzített.

A halak számára ez kiváló időszak arra, hogy a magasabb bevétel reményében állást változtasson. Külföldi utazást, szerződéskötést napoljon el. Munkájában egyre könnyebb elvégeznie a feladatokat.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó