Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Magazin

Az RTL2-n folytatódik a Heti hetes

Szerző: Vörös István, – 2012-05-23 09:22:28

Az RTL Klubtól 13 év után végleg elköszönnek a humor nagyágyúi. Az Index úgy tudja, hogy az ősszel induló RTL2-n folytatódhat a műsor - azóta ezt az 500. utolsó adásban is bejelentették.



Gondterhelt, komor arccal néztek maguk elé a művészek, Ónodi György főszerkesztő pedig a „hogy vagy" kérdésekre csak ennyit felelt: „Hogy lennék? Ez az utolsó adás." Ekkor megérkezett Kolosi Péter programigazgató, az újságírókat kiküldték a szobából, és tíz percre bezárkóztak a sztárok.

– Úgy jöttem be, hogy itt a vége. Amikor kiderült, hogy folytatódik, egymásra néztünk, alig akartuk elhinni. Örülök, persze, de az október még meszsze van, a 2-es csatorna pedig még nem létezik. Itt egy korszak lezárult – mondta a műsor egyik sztárja.

Hasonlóképpen érezhette Hernádi Judit is, aki a könnyeit törölgette a beszélgetés után. Farkasházy Tivadar próbálta vigasztalni őt. – De azért az elmúlt 13 év jó volt, nem? Örüljünk ennek! – mondta a művész. – Ez munka. Amikor apám meghalt, humoreszket kellett írnom, de a 13 év alatt többször is előfordult, hogy orvosi vizsgálatok eredményére várva jöttünk ide.

Gálvölgyi János sem volt kirobbanó jókedvében, hiszen nemcsak a Heti hetes, hanem a Játékszín és a Klubrádió is összedőlni látszik körülötte. – 14 éves az unokám, 13 a műsor, persze hogy sajnálnám, ha vége lenne – mondta szűkszavúan.

A forgatás utolsó perceiben a közönség számára is kiderült, hogy a Kicsihuszár még igenis visszajön, igaz, másik csatornán. Jáksó László olvasta fel a vezetőség levelét, amelyben tudatták, lesz 501. adás is. Ezt követően megjelent Bródy János, és elénekelte az Édes életünk című számát – Hernádi Judit ezt sem bírta ki könnyek nélkül. 


Folytatás az RTL2-n?


Bár már legalább egy éve minden készen áll az RTL Klub kettes csatornájának indulására, az RTL idén őszre halasztotta a nőiesebb csatornának beharangozott indulást. Az RTL2-re kerülhet például a Heti hetesen kívül a Friderikusz-féle Legyen Ön is milliomos! és a Szombati esti láz is, amiben újra képernyőre kerülhetne Stohl András - írja az Index. 


(index.hu)

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó