Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Magazin

Az Így jártam anyátokkal sztárja Michelle Williamsszel kavar

Szerző: Gábor János, – 2012-04-18 11:30:57

Jason Segel megerősítette a hírt, hogy együtt jár Michelle Williamsszel. Az Így jártam anyátokkal c. sitcommal ismertté vált és hamarosan az Ötéves jegyességben Emily Blunttal (lenti kép) domborító színészt a múlt hónapban kapta lencsevégre egy paparazzo az Oscar-jelölt színésznővel:



"Mindketten szeretnénk nagyon boldogok lenni. Ez minden, amit erről mondhatok" - válaszolta a magánéletét firtató kérdésre Segel az US televízió Extra c. talkshow-jában. Új filmjének női főszereplője és régi jó barátja, Emily Blunt ugyanebben a műsorban azzal ugratta a színészt, hogy Michelle-nek köszönhetően nőtt fel.



"Most már egy kölyök-férfi. Régen csak kölyök volt, de most már egy kölyök-férfi" - mondta Blunt. "Talán lassan férfi-férfi leszek... Potenciálisan" - reagált Segel.

Michelle Williams - akinek van egy 6 éves, Matilda nevű kislánya a nemrég elhunyt Heath Ledgertől - egy közös barát, Busy Philips révén ismerte meg Jasont, még évekkel ezelőtt. "Egyszer csak megtörtént" - nyilatkozta románcukról a színésznő a US Weeklynek.

Egy ismerősük szerint Jason igyekszik felnőttesebben viselkedni, mióta Michelle-lel van, mert szeretné bebizonyítani, hogy méltó partnere az Egy hét Marilynnel sztárjának. A forrás szerint a 32 éves színész "későn érő típus, és most már többet többet törődik magával, edzésre jár, egészségesen étkezik és jobban öltözik. Egyszóval: már nem úgy viselkedik, mint egy haver-srác".

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó