Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Magazin

Antiszemitizmus miatt magyarázkodik Natalie Portman!

Szerző: Gábor János, – 2011-03-02 08:33:13

A friss Oscar-díjas Natalie Portman a Dior parfüm arcaként kényszerült magyarázkodásra, antiszemitizmus miatt! Persze a zsidó származását büszkén vállaló színésznő nem saját maga, hanem a Dior vezető tervezője, John Galliano miatt mentegetőzött, akiről kompromittáló videó került nyilvánosságra.



"Mélyen megrázott és elborzasztott a videó" - írta közleményben Portman. "Ennek a videónak a fényében érintettként, mint büszke zsidó, többé semmilyen körülmények között nem vagyok hajlandó együttműködni Mr. Gallianoval."



Gallianot a videó miatt hétfőn már beidézte a rendőrség - hivatalosan is eljárás folyik ellene. A tervező ugyanis rasszista megjegyzésekkel többeket zaklatott a nyílt utcán, Párizsban - erről készült felvétel. A botrányt kirobbantó videón a Dior fejese többek között azt mondja, hogy "Imádom Hitlert", illetve "el kellene gázosítani őket".

A The New York Times szerint Portman együttműködése a Diorral érvényben marad. A Fekete Hattyú Oscar-díjas sztárja az incidenstől függetlenül a parfümgyártó cég arca marad.


Kapcsolódó cikkek:
Gyenge nézettség az idei Oscaron
Oscar 2011: Portman és Firth a legjobbak
2020-ig marad az ABC-nél az Oscar-gála!
Upsz: James Franco és Mila Kunis is aláírt az új Oz-filmhez!
Kosztümös ökörködés Oscar-esélyesekkel

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó