Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Magazin

Angelina Jolie a semmittevéssel is rommá keresi magát!

Szerző: Gábor János, – 2013-07-31 12:22:10

A Forbes magazin összeállította éves listáját a legjobban kereső hollywoodi színésznőkről, amelyen viszonylag meglepő módon az első helyet Angelina Jolie foglalja el, aki a lap szerint 2012 júniusa és 2013 júniusa közt 33 millió dollárt keresett. Ez azért furcsa, mert Jolie a 2010-es Az utazó óta nem játszott élőszereplős filmben, és utolsó szinkronmunkája (Kung Fu Panda 2) is 2011-ben volt.


Angelina Jolie

Forrás: AFP/Leon Neal

A lap mindössze azzal magyarázza Jolie 33 milliós bevételét, hogy szerepelt a Maleficent című, jövőre mozikba kerülő Disney-filmben, amiért legalább 15 millió dolláros gázsit kapott. A Grantland nevű site megemlíti, hogy Jolie óriási összegeket keres a reklámokkal is, amelyekben szerepel, de pontosan ők sem tudnak számot adni a 33 millióról.



A további helyezettek eredménye már sokkal könnyebben magyarázható: Jennifer Lawrence második Az éhezők viadala-franchise-nak köszönhetően, Kristen Stewart, aki tavaly első volt, még mindig jó helyezést ért el az Alkonyat-szériából származó bevételeivel, Jennifer Anistonnak stabil a helye a Jóbarátok kiapadhatatlan jogdíjai miatt, Emma Stone pedig A csodálatos Pókember-nek köszönhetően került fel idén először a listára.

Bujdosó Bori
[origo]
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó