Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Magazin

Agyontaposták Németország legújabb csillagát

Szerző: Bneu Edina, – 2012-03-16 11:48:04

A Til névre keresztelt "fülenincs" nyúl genetikai rendellenesség következtében jött a világra fülek nélkül. Bemutatkozása napján egy operatőr rálépett.

Németország legújabb csillaga lehetett volna Knut, a jegesmedve, Paul a "jóspolip" és Heidi a kancsal oposszum után az a 17 napos "fülenincs" nyúl, amelyet épp bemutatkozásán halálra taposott egy figyelmetlen operatőr.

A Til névre keresztelt jószág vélhetően genetikai rendellenesség következtében jött a világra fülek nélkül. Nevét Til Schweiger színészről kapta, aki A fülenincs nyúl címmel forgatott nagy sikerű vígjátékot.

A szerencsétlen véget ért nyuszi a szászországi Limbach-Oberfrohna állatkertjének csillaga lehetett volna, ha nem tapossa halálra az operatőr, amikor kamerájával hátrálva nem vette észre a csöpp példányt. Til épp halála napján mutatkozott volna be a nagyközönségnek, így csak posztumusz hírnévben lehet része. Az operatőr a tragédia után csak annyit mondott, nem vette észre a nyuszit.

"Mindannyian sokkot kaptunk, alig tudjuk felfogni" - adott hangot gyászának Uwe Dempewolf, az állatkert igazgatója. Felidézte, hogy az állat "keresztelőjét" épp a napokban tartották volna. Dempewolf még hozzáfűzte, Til nem szenvedett, "telibe találták".

(MTI)

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó