Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Magazin

A németek a legrondábbak

Szerző: Gábor János, – 2010-02-21 16:17:11

„Valóban ennyire rondák vagyunk?" – tette fel a kérdést a Bild újság. Való igaz, hogy a németek zömét felháborította a húsz legszebb nemzetet rangsorba állító brit közvéleménykutatás, amelyben ők végeztek az utolsó helyen.

„Pont a britek állítanak ilyesmit, akiknél olyan – nem éppen a megnyerő küllemükről ismert – hírességek élnek, mint Károly herceg, Elton John avagy Rowan Atkinson? Hogy feledkezhettek meg olyan német szépségekről, mint Claudia Schiffer, Heidi Klum avagy Eva Padberg?"

Hogy feledkezhettek meg olyan német szépségről, mint Heidi Klum?
Hogy feledkezhettek meg olyan német szépségről, mint Heidi Klum?

A németek felháborodása jogos, annál is inkább, mert a britek saját magukat a hetedik helyre rangsorolták, és az ötezer megkérdezett szerint az Egyesült Államokban élnek a legszebb emberek. A Bild kiemelte, hogy az Egészségügyi Világszervezet (WHO) szerint az USA lakosságának 93 százaléka túlsúlyos.

„Úgy véljük, elsősorban a hollywoodi színészeknek köszönhető, hogy az USA végzett az első helyen" – magyarázta az eredményt a kutatást végző One Poll képviselője, de azt elismerte, hogy legutóbb 30 éve végeztek első helyen az amerikaiak ebben a felmérésben.

Sz. Z. J. - Blikk
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó