Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Magazin

A legelképesztőbb Guiness-rekordok - 2011

Szerző: Gábor János, – 2011-12-31 13:24:14

Itt van például a férfi, aki a legtöbb piercinget hordja a világon. Rolf Bucholz, több mint 453 testékszert hord – 25-öt a szemöldökében, 8-at az orrában, és hihetetlenül hangzik, de 278-at az intim testrésze tájékán.



A földkerekség leghosszabb csókját Laksana és Ekachai Tinarat váltotta egymással. A thaiföldi házaspár 46 órán és 24 percen át forrt össze a csókban, Valentin Nap alkalmából.



A Rekordok Könyvének szerkesztője, Craig Glenday a legnagyobb rastafrizurát hordó nő teljesítményét tartja saját kedvencének. Az afroamerikai Aevin Dugas 20 centi magas, 20 centi széles és több mint 130 centi kerületű rasta tincseket mondhat a magáénak.



Sok új kategória is született az idén. A fenti mellett ilyen például a leghosszabb nyelv. Egy Chanel Tapper nevű nő nem kevesebb, mint 9,6 centiméteres nyelvvel büszkélkedhet – be is került rögtön a rekorderek közé.



Van, aki már születésekor beírja nevét a halhatatlanok közé. Ilyen volt az ikerpár Bridgette és Brad Jordan, akik felnőtt korukban is mindössze 70 centi magasak.



Az egyik legbizarrabb 2011-es rekord a 6 méteres körmökkel élő las vegas-i énekesnőé, Chris Waltoné volt, aki 18 éven át növesztette a körmét, és gyakorlatilag már semmit sem tud csinálni segítség nélkül.



Blikk
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó