Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Magazin

A halál küszöbén a Reszkessetek betörők! sztárja

Szerző: Gábor János, – 2012-08-02 16:34:00

"Ha ezt így folytatja, nincs mese, fel fog robbanni a szíve!" - nyilatkozta Macaulay Culkinnak, a Reszkessetek, betörők! egykori gyereksztárjának egy barátja. Culkin ugyanis 18 hónappal ezelőtt egy őrült spirálba került bele. Az immáron 31 éves színész képtelen volt feldolgozni pályafutása sikertelenségét és szakítását a gyönyörű Mila Kunisszal:



Talán akkor nyúlt először a drogokhoz s kezdett el módszeresen nagy adagban fájdalomcsillapítókat szedni, amelyektől röviden függő lett. Mára már jóval keményebb szereknél tart, egy amerikai bulvároldal szerint havi 6000 dollárt költ drogokra, és azok közül is a leggyilkosabb összetevőket kombinálja. Sokak szerint heroinfüggő lett, de a heroin mellett két fájdalomcsillapító: a Percocet (félszintetikus opiát) és az Oxycodone fogyasztója is.

Culkin alig 15 éves volt, amikor a szülei elváltak, és a fiú felügyeleti jogáért kezdetek el harcolni egymással. Végül Culkin - apja felügyelete és menedzselése alatt - függetlenedett a családjától, s attól kezdve szinte felnőttként élte az életét. 1998-ban feleségül vette Rachel Minert, két évvel később elváltak. 2002-től kezdve randevúzgatott Mila Kunisszal, de 2010-ben véget ért a kapcsolat. Culkint mostanában valószínűleg az is megviselhette, hogy Mila Ashton Kutcherrel jár újabban, s a románcból már kapcsolat alakult ki a két sztár között.



Culkin találkozása a kábítószerrel túl korán kezdődött. 2004 szeptemberében kábítószer-birtoklás miatt letartóztatták, egy év börtönbüntetésre ítélték, és intenzív elvonókúrán kellett részt vennie. Sajnos a rehabilitáció csak átmenetileg segített.

"Talán ha hat hónapja van még hátra"

"Mac valószínűleg haldoklik - mondta egy barátja. - A legkeményebb szereket szedi, ami kinyírja a szívét. Egyszer túladagolja magát, az biztos. Már csak egy elvonó segíthetne rajta, nem az, hogy elbújik manhattani lakásában, az ő kis magán drogtanyáján." Tragédia, amit magával művel, ha nem változtat rajta, hat hónapon belül meghal, ennyi ideje lehet hátra - jósolja barátja.

Macaulay így néz ki egy nemrég készült lesifotón:


Culkin már a legközelebbi barátaira sem hallgat, hiába hívják telefonon. Ráadásul, úgy tűnik, a kisujját sem mozdítja azért, hogy kilábaljon. Tudatosan hajszolja magát a halálba, s ha erővel nem állítja meg valaki, nem rántja vissza, hamarosan túl késő lesz, hogy segíteni lehessen rajta.

hirado.hu
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó