Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Magazin

44 éves lenne Paul Walker

Szerző: Lukács Kata, wikipedia.org/ 24.hu – 2017-09-12 15:43:11

1973-ban született Paul Walker amerikai színész, már kétévesen szerepelt egy Pampers pelenkareklámban. Egész gyermekkorát végigkísérték a reklámfilmek. Még javában iskolába járt, amikor két különböző szerepet is eljátszott a Highway to Heaven című sorozatban, amit egy évvel később már egy mozifilm, a Monster in the Closet, majd újabb esztendő múlva a Programmed to Kill követett. 
 
 

Hirdetés 

Hirdetés 

1991-ben érettségizett a Sun Valley-i keresztény középiskolában. Ezután tengerbiológiát is tanult. A ’90-es évek második felében olyan filmekben tűnt fel, mint az Ökörikrek, a Pleasantville, a Prérifarkas Blues, A csaj nem jár egyedül vagy a Koponyák. 2001-ben lett igazán ismert Vin Diesel mellett a Halálos iramban című filmben. Walker számos jótékonysági aukciót rendezett bajba került vagy éppen nincstelenné vált embertársai megsegítésére. Egy ilyen után történt tragikus balesete. Saját jótékonysági szervezete a Reach out Worldwide volt.
 
2013. november 30-án egy általa szervezett jótékonysági esten vett részt a kaliforniai Valenciában. A rendezvényt követően egy barátja új autójával, egy piros 2005-ös kiadású Porsche Carrera GT-vel próbakörre vitte a színészt. A sofőr elvesztette az uralmát a kocsi felett és a jármű először egy lámpaoszlopnak, majd egy fának csapódott és kigyulladt. Mindketten a helyszínen életüket vesztették. Családja azóta is perben áll a Porshe-val.
 
 
Mintha tegnap történt volna, pedig idén már négy éve lesz, hogy Paul Walkernincs közöttünk , ami miatt még a Halálos iramban 7. forgatását is le kellett állítani egy rövid időre, hogy aztán a testvérei és némi CGI azaz „számítógépen létrehozott kép”  segítségével fejezhessék be a filmet. Ezek után egy ideig az is kérdéses volt, hogy folytatódik-e a franchise, de mivel 10 számjegyű összeg lett a vége a mozis pályafutásának, a kételyek hamar eloszlottak.
 
 
Vin Diesel egy interjújában arról beszélt, hogy mi ösztökélte arra, hogy továbbra is maradjon a sorozatnál és elkészüljön a 8. epizód.
" Számomra nem az volt a kérdés, hogy vajon a franchise tud-e működni Paul nélkül, hanem az, hogy egyáltalán én túl tudom-e élni nélküle. Megnéztem azt a videót, amiben Paul garantálja, hogy lesz nyolcadik rész, és teljesen szíven ütött. A kötődésről és a testvériségről beszélünk, nem arról, hogy valami tud-e működni, vagy sem.  Elvesztettem valaki fontosat az életemben. Volt egyáltalán olyan pillanat, amikor nem gondoltam rá? Ez a kérdés. Minden nap úgy keltem fel, hogy 'Paul miatt ennek a filmnek lenyűgözőnek kell lennie'".
 
Nos tehát: Paul Walker megígérte, hogy lesz nyolcadik rész, Vin Diesel pedig betartja barátja ígéretét. 
 
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó