Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Magazin

41 éves lett Angelina Jolie színésznő

Szerző: Lukács Kata, femina.hu / blikk.hu – 2016-06-04 13:40:51

1975-ben született Angelina Jolie amerikai színésznő (Lara Croft: Tomb Raider 1-2.). Az évek során vadóc színésznőből felelősségteljes anyává érett, akinek még a jótékonykodásra is jut ideje. Tehetségét számos rangos jelöléssel és díjjal jutalmazta már a közönség és a szakma, az ezredfordulón csupán 25 évesen az Oscar-szobrocskát már a kezében tarthatta.

Hirdetés

Hirdetés

Amikor örökbe fogadta Maddoxot, akkor egyből tudta, soha többé nem élem majd a korábbi önsorsrontó életét, a kambodzsai kisfiú tanította meg, hogyan gondoskodhat másokról. Angelina Jolie a 2005-ös Mr. és Mrs. Smith című film forgatásán melegedett össze Brad Pitt-tel, aki akkoriban még Jennifer Aniston férje volt. Az érzelmeknek nem tudtak parancsolni, és mire a mozikba került a film, hivatalosan is egy pár lettek - Pitt pedig elvált nejétől. A Zahara nevű kislányt 2005 júliusában Etiópiából adoptálta a Jolie-Pitt páros.

2006 májusában megszületett Brad Pittel közös kislányuk, Shiloh. A Namíbiában világra jött csöppség első fotóiért a People magazin 4,1 milló dollárt, azaz több, mint 700 millió forintot fizetett a sztárpárnak. A pénzt jótékony célokra ajánlották fel. Később 2007-ben a vietnámi Pax került a családhoz. Ikrei, Knox és Vivienne első fényképeit kereken 14 millió dollárért (mintegy 4 milliárd forint) adta el a People magazinnak. Hat gyermeke sem rá, sem apjukra, Brad Pittre nem kereshet rá a neten, mindkettejük neve le van tiltva az otthoni keresőprogramokon.

Angelina szexuális szokásai elég furák. A színésznő ugyanis bevallotta, hogy szex közben az ágya körül mindig tart kést.

Egyetlen nyíltan vállalt leszbikus kapcsolata Jenny Shimizu színésznővel volt.

Angelina Jolie az ENSZ jószolgálati nagyköveteként gyakran felszólal a fejlődő országok érdekében.

A tehetséges színésznő rendezőként is kipróbálta magát, A vér és méz földjén című drámájának több magyarországi forgatási helyszíne is volt.

Egy ideje szinte folyamatosan arról szólnak a hírek, hogy Angelina Jolie brutálisan lefogyott, anorexiás Az tény, hogy a gyönyörű Angelina soványabb, mint valaha, azonban ne feledjétek, hogy nehéz időszak áll a híresség mögött. Az Oscar-díjas színésznő családjában többen meghaltak rákbetegségben, édesanyja, nagynénje és a nagyapja is a betegség áldozata lett, ezért döntött úgy tavaly, hogy kés alá fekszik, ezzel megelőzve a betegséget. Angelina eltávolíttatta a melleit és a petefészkeit, utóbbiban tényleg találtak daganatot, ám az nem volt rosszindulatú.

A színésznő egy interjújában kifejtette, hogy hogyan segítette férje Brad Pitt a nehéz időszakban:

"Egyértelművé tette számomra, hogy a nő, akibe beleszeretett, aki a nőt jelenti számára, az egy olyan ember, aki okos, rátermett és mindene a családja. Nem pedig egy test."

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó