Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Magazin

40 évvel fiatalabb lánnyal szexelt a Pulitzer-díjas - belehalt

Szerző: Gábor János, – 2012-03-15 08:33:05

Portland - Szívrohamot kapott szex közben az a 63 éves nyugdíjas, aki egy 23 éves diáklánnyal feküdt össze titokban. Robert J. Caldwell éveken át a "The Oregonian" cěmű napilapnál dolgozott szerkesztőként, de az esetét saját újságja is lehozta. Özvegye az eset után annyit mondott: a férje valószínűleg megértené, hogy nyilvánosságra hozták a botrányos sztorit, de bizonyára sajnálná a fájdalmat, amit a családjának okoz ezzel a kiadvány.



Mint kiderült, az idősödő férfi a szexért cserébe finanszírozta alkalmi partnere tanulmányait. A tragédia akkor történt, amikor egyik hétvégén Caldwell meglátogatta oregoni otthonában a nőt, majd az együttlét alatt köhögni kezdett és eszméletét vesztette. Az ijedt hölgy azonnal tárcsázta a mentőket, akik kórházba szállěttották a férfit, de már nem tudták megmenteni az életét. Az egy éven át tartó kaland a portlandi egyetemen történő megismerkedésükkel indult, ahol a fiatal lány jelenleg is tanul.


"Bob" Caldwell (balra) és kollégái, a 2006-os Pulitzer-díj átadóján

Felesége szerint Caldwell egy melegszívű és igazságos ember volt, ezért a család mindezek ellenére szereti őt. Három lányuk született a házasságuk alatt, de már csak a legfiatalabb él velük. Az oregoni lap egyébként Caldwell irányítása idején Pulitzer díjat kapott publicisztikáiért - írja a Daily Mail. A 63 éves férfi hírneve nem volt makulátlan az eset előtt sem: 2010-ben ittas vezetésért tartóztatták le, miután részegen kocsiba ült egy sztripízklub előtt, és nekiment a szomszédos kocsinak.

Blikk-információ
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó