Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Zöld olimpiára hívják - lájkolja "Szemfényvesztőinket"!

Szerző: Vörös István, koronaradio.hu – 2016-05-18 12:10:00

Amint arról híreinkben korábban hallhatott, az országos Energy Factory vetélkedőn a kalocsaiak parádés tavalyi szereplése után az idén is szurkolhatunk helyi fiataloknak.

Hirdetés

Hirdetés

A Szent István Gimnázium „Öko-kommandósai” mellett a Fényi Gyula Általános Iskola „Szemfényvesztői” is ott vannak hazánk tizenkét csapatot számláló mezőnyében, akik összemérhetik tudásukat a „Fenntarthatósági Oscar-díjért”.

Általános iskolásaink bekerülése azért is komoly teljesítmény, mert a tavalyinál jóval kevesebbet válogattak be ezen korosztályból.

Hogy Ön mivel segítheti őket és a csapat milyen kreatív programmal készül a mindent eldöntő fordulóra, arról Török Krisztina tagintézmény-vezető felkészítő tanár nyilatkozott rádiónknak.

 

Török Krisztina, az Energy Factory vetélkedő „szemfényvesztőit” delegáló Fényi Gyula Általános Iskola tagintézmény-vezetője kéri, hogy nyomjon egy kék hüvelykujjat csapatuk közösségi oldalára.

Az ide kattintva is elérhető profil „lájkolása” ugyancsak hozzásegíti őket a jobb eredmény eléréséhez – tette hozzá a tanárnő.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó