Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Életveszélyesen épült újra a Foktői úti híd

Szerző: Vörös István, koronaradio.hu – 2016-05-18 12:20:00

Bizonyára már észrevette, hogy a Kalocsa szíve program részeként újraépült Foktői úti hídnak nem a derékszögben bevehető kanyar az egyetlen gyengepontja.

Hirdetés

Hirdetés

Néhány hete ugyanis kordon került a híd gyalogosok és kerékpárosok számára fenntartott részére, jelentős szakaszt leválasztva ezzel annak szélességéből.

Mint megtudtuk, ennek oka, hogy a hatósági állásfoglalást figyelmen kívül hagyva készültek el a kiviteli tervek és épült meg az átkelő, amely több veszélyforrást hordoz jelen formájában, így átalakításra szorul.

Amíg ezen munkálatokat nem végzik el, ott fog díszelegni a kordon az új hídon.

Ennek hátteréről többet a gigaprojekt gazdacégének, a Kalocsai Vagyonhasznosítási és Könyvvezető Kft-nek az ügyvezetőjétől, Loibl Lászlótól tudhat meg.

 

Loibl László, a Kalocsai Vagyonhasznosítási és Könyvvezető Kft. ügyvezetője kiemelte, hogy a Foktői úti híd kiviteli terveinek elkészülte több ponton is hagyott kívánnivalót maga után.

Ezután tért rá arra, hogy milyen lépéseket kell megtenni, hogy a létesítmény elnyerje végleges, nem életveszélyes és esztétikus állapotát – amelytől ebben a pillanatban még távol van.

(Korábbi fotó az építkezésről)

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó