Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Vitás rendkívüli üléssel indult a csütörtök

Szerző: Vörös István, koronaradio.hu – 2016-06-02 11:40:00

Csütörtök reggel nemcsak az időjárás fordult borongósra Kalocsa felett.

Hirdetés

Hirdetés

A villámtempóban kiküldött meghívók alapján összehívott képviselő-testület rendkívüli tanácskozása sem volt viharoktól mentes.

Az ülés első perceiben a jegyzőkönyv-hitelesítésre felkért dr. Angeli Gabriella kérdőjelezte meg formai szempontból az ülés szabályosságát, amelyet dr. Kiss Csaba jegyző igyekezett tisztázni, végül a képviselőnő a tanácskozás megkezdése előtt elhagyta a Városháza dísztermét.

Ezt követően hagyta jóvá a grémium, hogy benyújtsa pályázatát a Csalogány utca felújítására és a Bem apó utcai tagóvoda energetikai korszerűsítésére, amelyet a korábban elfogadottakhoz képest több önerővállalással kell megtennie az önkormányzatnak.

Ennek okáról Boromisza Viktor, a Városüzemeltetési és Fejlesztési Osztály vezetője tájékoztatott.

 

Boromisza Viktor kalocsai városfejlesztési osztályvezető a két beruházásra benyújtandó kérelem önerő-vállalása kapcsán azt is elmondta, hogy a beadványokat a csütörtöki napon legkésőbb fel kell tölteniük.

Képviselői kérdésre kijelentette továbbá, hogy emberi mulasztás tette indokolttá a pályázatbeadásra irányuló ismételt testületi jóváhagyás meghozatalát.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó