Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Harmincmilliós útfejlesztésre pályázik Kalocsa

Szerző: Vörös István, koronaradio.hu – 2016-05-27 12:20:00

Harmincmilliós belügyminisztériumi támogatásra történő pályázatbenyújtásról határozott nem minden vitától és indulattól mentesen csütörtökön a kalocsai képviselő-testület.

Hirdetés

Hirdetés

A beadványban foglalt összeget a város a Paksi közi lakótelep Csalogány utcájára, illetőleg az abba becsatlakozó utak felújítására fordítaná.

Több képviselő jelezte, hogy vannak hasonlóan kritikus állapotú utcák a városban, a polgármester, dr. Bálint József viszontválaszként elmondta, hogy azok sincsenek elfelejtve és már bekapcsolták őket egy jelentősebb térségfejlesztési projektkoncepcióba, amelyről egyelőre konkrét döntés nincsen.

A Csalogány utca helyreállítására vonatkozó, potenciális beruházás részleteiről Boromisza Viktor városüzemeltetési osztályvezető szólt.

 

Boromisza Viktor kalocsai fejlesztési osztályvezető maga is megerősítette, hogy sok, rossz műszaki állapotú utca van a városban.

Kitért továbbá arra is, hogy milyen megközelítésből esett a Csalogány utcára és több, abba becsatlakozó szakaszra a pályázati támogatás igénylése.

(A kép illusztráció!)

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó