Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Zene, koncert, klip

VIDEÓ: Nelly Furtado az éjszakába csap

Szerző: Vörös István, – 2013-01-09 15:04:48

Nelly Furtado tavaly megjelent The Spirit Idestructible című albumáról megállíthatatlanul ontja a videóklipeket. A lemez mérsékelt sikere ellenére szebbnél szebb zenés kisfilmekkel rukkolt eddig elő a díva. Íme a legújabb, a latinos hangulatú Waiting For The Night.



Nelly Furtado szívét, lelkét beleadja több éves kihagyás után tavaly bemutatott visszatérő lemezének népszerűsítésébe (többek között telefonon adott exkluzív interjút a Korona Rádiónak is, amit IDE KATTINTVA meghallgathattok), mégsem robban akkorát a korong az eladási listákon, mint várták.


Nézd meg Nelly Furtado legújabb klipjét!

Ugyan az énekesnő, ahogy rádiónknak is elmondta, nem kasszasikert akart készíteni, hanem egy olyan albumot, ami teljes egészében tükrözi érzelmeit és átadja azokat a hallgatóknak, azért nem ártana, ha a Big Hoops debütáló sláger után ismét sikerülne egy igazi slágert villantani. (Az első kislemezt ugyanis a mérsékelt sikert elérő Spirit Indestructible címadódalhoz készült klip, majd a Parking Lot dance-felvételhez forgatott videó még csendesebb fogadtatása követte.) A Waiting For The Night latinos dallamaival és lüktetésével erre ideális választásnak tűnik, mit gondolsz?

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó