Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Zene, koncert, klip

Újabb világsztárok a Telekom VOLT Fesztiválon

Szerző: Telekom VOLT Fesztivál, volt.hu – 2018-03-27 06:32:05

Sopronba érkezik az Avenged Sevenfold és Steve Aoki.

Hirdetés

Hirdetés

Valentin napján – immár hagyományosan – újabb világsztárokkal lepte meg közönségét a Telekom VOLT Fesztivál. Először áll hazai színpadra az amerikai szupersztár csapat, az Avenged Sevenfold, tucatnyi tortával és egy várhatóan gigantikus show-val tér vissza Sopronba az elektronikus zenei élet egyik igazán ikonikus alakja, Steve Aoki, érkezik a The Kills és az X Ambassadors.

Az idei VOLTra korábban már többek között a Depeche Mode, az Iron Maiden, a Hurts és a Limp Bizkit részvételét jelentették be a szervezők. A június 26-án induló ötnapos VOLTra április 13-ig lehet kedvezményes jegyekhez jutni.

(fotó: Sopron Téma)

Több ezer rajongó álma válik valóra június végén: Sopronba érkezik az amerikai metál színtér közel 20 éve meghatározó zenekara, az Avenged Sevenfold, akik eddig megjelent 7 nagylemezükön a metalcore-tól a heavy metálon át eljutottak mostanra a progresszív metálig is - a legnagyobb klubok és a legnevesebb rockfesztiválok fő fellépői.

Az elektronikus zenei élet egyik legmeghatározóbb figurája, a DJ-producer Steve Aoki pár évvel ezelőtti soproni fellépésekor szeretett bele a Hűség Városába. Akkor, a koncertje előtt egyedül járta be Sopront: betért a helyi kocsmákba, megnézte a nevezetességeket és az Instagramon mutatta meg élményeit. Sopron cukrászai újra készülhetnek, hiszen Steve idén is tucatnyi habos tortával ajándékozza meg azokat, akik “cake me!” üzenettel várják a küzdőtéren.

Itt lesz Sopronban az egyik legizgalmasabb hangzásvilággal rendelkező brit duó, a bluesos, vadóc indie rockos The Kills, akiket az idei nyáron most tenyerükön hordoznak a legizgalmasabb európai fesztiválok, a tengerentúlról pedig az X Ambassadors hozza el dallamosabb rock-slágereit, őket ráadásul első alkalommal láthatja a magyar közönség.

A Telekom VOLT Fesztiválra idén 3, 4 és 5napos bérletek is válthatók, kedvezményes áron május 13-ig.

A Telekom VOLT Fesztivál eddigi line-upja:

-       Depeche Mode,

-       Iron Maiden,

-       Avenged Sevenfold,

-       Limp Bizkit,

-       Hurts,

-       Steve Aoki,

-       Hollywood Undead,

-       Skillet,

-       The Kills,

-       X-Ambassador,

-       Alan Walker,

-       Rudimental DJs

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó