Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Végzősöket szólított meg pályaorientációs napján a Dózsa

Szerző: Vörös István, koronaradio.hu – 2017-12-12 12:34:58

Hétfőn másodjára rendezett pályaorientációs napot dísztermében a Bajai Szakképzési Centrum Kalocsai Dózsa György Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma.

Bár hasonló rendezvények a hetekben szép számmal feltűntek az iskola programpalettáján, azokkal ellentétben a mostani nem a „dózsásnak” készülő, leendő gólyákat szólította meg.

A hétfői alkalom célközönsége kifejezetten a bajai centrum két kalocsai középiskolásának végzős diáksága volt. Képviseletükben több mint százan foglaltak helyet az előadássorozaton, amelyre neves egyetemek és továbbtanulási területtel érintett szervek képviselték magukat – nyilatkozta a KORONAfm100-nak Fekete Antal tagintézmény-vezető.

A február 15-i, felsőoktatási intézményekbe való jelentkezési határidő közeledtével a Dózsa pályaorientációs napján a Nemzeti Közszolgálati Egyetem, a Pécsi Tudományegyetem, a Dunaújvárosi Egyetem, a Neumann János Egyetem, a Tomori Pál Főiskola, és a Magyar Honvédség Katonai Igazgatási és Központi Nyilvántartó Parancsnokság előadója is egybecsengően nyomatékosított egy fontos jelenséget a fiatalokban.

Fekete Antal tagintézmény-vezető erről is szólt.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó