Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Van B-terv a 800 milliós pályázat megvalósítására

Szerző: Vörös István, koronaradio.hu – 2017-09-02 10:50:57

Bár nem szerepelt konkrétan a tárgyalandó napirendek között, mégis csaknem félórás adok-kapok hozzászólásfolyamot indított Kalocsának egy elbírálásra váró, 800 millió forintos pályázati igénye.

hirdetés

hirdetés

Mint ismeretes, a város egy, jelenleg állami tulajdonban lévő laktanyai területen szeretne közel egy milliárd forint összértékben pályázati ipari fejlesztést végrehajtani, amelynek egy része, hogy az Érsekkert szomszédságából ide költöztetné a Parkgondozó Kft. telephelyét.

Az ülésen Bálint József polgármester elmondta, hogy „van B terve az önkormányzatnak, ha az állammal nem sikerül várhatóan két héten belül megegyezni a beruházáshoz szükséges terület ügyében”.

A félreértések elkerülése végett a tárgyalt fejlesztés-koncepciót mélyebben Boromisza Viktor városüzemeltetési osztályvezető ismertette.

Boromisza Viktor, a Városüzemeltetési és Fejlesztési Osztály vezetője kifejtette, hogy a korábbi híradásokból ugyancsak ismert inkubátorház építését is első körön a laktanyai területre tervezték.

Felmerült több képviselő részéről, hogy miért nem száz százalékban saját telekre, az ipari parkba vitte a beruházást az önkormányzat.

Az osztályvezető rámutatott, hogy akkor sokkal többet kellene a laktanyában már meglévő körülmények kialakítására költeni.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó