Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Válságstáb gondoskodik Kalocsa pénzügyi stabilitásáról

Szerző: Vörös István, koronaradio.hu – 2014-12-08 11:00:23

Korábbi híradásainkban már hallhatott arról, hogy az önkormányzatok által benyújtható rendkívüli állami támogatásra Kalocsa város 150 milliós összeggel pályázott, amelynek töredékét ítélték meg az önkormányzat részére - a városvezetés válságstábbal keresi a megoldást az ennek nyomán felmerülő problémákra.

Ezt Bálint József polgármester jelentette be a múlt csütörtöki közmeghallgatáson, egyben előrevetítette, hogy nehéz időszak elé nézhet a város, ha további forrásból nem sikerül pénzt szerezni. A városvezetés kommunikációért felelős képviselője, dr. Angeli Gabriella arról számolt be a KORONAfm100-nak, hogy a stabilitás elérése érdekében válságstábot állítottak fel, amelynek legfőbb feladatait is ismertette.

(fotó:  Kopri - Snassz Média)

Dr. Angeli Gabriella, a kalocsai hivatal kommunikációért felelős képviselője kiemelte, hogy a válságstáb teendőinek lajstromán kiemelt helyen szerepel, hogy biztosítani tudják az önkormányzati, és az ehhez tartozó cégek dolgozóinak fizetését. Ezt követően gazdálkodási paradigmaváltás szükséges – derült ki a közleményből.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó