Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Zene, koncert, klip

Valóságshowból válogatná új csapatát Beyoncé apja

Szerző: Vörös István, – 2011-11-19 19:13:03

Matthew Knowles, a Destiny\'s Child és Beyoncé volt menedzsere egy új lánycsapatot indít útjára, mégpedig egy valóságshow-val, amiben nem fel-, hanem leépíti a zenekart. Azonban tudja, hogy ez csak a kezdet, a valódi sikerért keményen meg kell dolgozni.


Apa & lánya: itt még egy csapat

Matthew Knowles több lánycsapat menedzsere volt, leginkább arról híres, hogy ő vitte sikerre a Destiny\'s Childot, majd a tagok szólókarrierjét is egyengette; lánya, Beyoncé idén márciusban vált meg tőle menedzserként. Most egy újabb lánycsapatot próbál sikerre vinni - úgy véli ugyanis, hogy manapság nincsenek ilyenek a popzenében, pedig igény volna rájuk. From Above a zenekar neve, és a Breaking From Above című valóságshow-val debütál az MTV-n. Megálmodója szerint ez egy különleges műsor, ugyanis míg a hasonló zenekaros show-k azt mutatják be, ahogy összeraknak egy csapatot, itt viszont ellenkezőleg: hét lányból választják ki azt az ötöt, vagy talán négyet (de talán csak hármat!), aki az együttes tagja marad.


Matthew Knowles tudja, hogy bár a tévé fontos, önmagában nem elég: "lehet, hogy egyik hétről a másikra megjön a siker, de ugyanúgy el is tűnhet, ha nincs felépítve a produkció. Ebben az iparágban legalább hat év kell ahhoz, hogy tényleg sikeres lehessél." A Destiny\'s Child, mondja, lemezszerződése előtt lenyomott nagyjából 1000 koncertet; ráadásul olyan edzéseket talált ki nekik, hogy például kocogás közben kellett énekelniük - így fejlesztette az állóképességüket már tízéves korukban. Matthew Knowles cége, a Music World Entertainment hasonló programokat kínál a Star Power™ Boot Camp nevű táborban; a műsorban kiválasztott énekesnőknek is el kell oda menniük. Továbbá nagyon fontos, hogy mindenki tisztában legyen a szerepével, mégpedig kezdetektől fogva. "Ha te vagy a frontember, akkor ezt neked is és a többieknek is el kell fogadnotok." A tapasztalt menedzser úgy véli, a legtöbb lánycsapat azért bomlott fel, mert ezt nem tartották be.

(quart.hu)
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Ezt olvastad már?

Gyászol a Hooligans


Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó