Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Zene, koncert, klip

Gyászol a Hooligans

Szerző: Vörös István, – 2011-11-19 19:14:32

Tragikus hirtelenséggel elhunyt Sipos Tibor, a Hooligans menedzsere, aki hat éve dolgozott a zenekar mellett, és családtagnak számított az együttesnél.



A 43 évesen elhunyt Sipos Tibor váratlan halála után a Hooligans közleményt adott ki a tragédia kapcsán.

"A Hooligans együttes gyászol. Menedzserük, akit leginkább családtagjuknak, szinte testvérüknek tekintettek, tegnap tragikus hirtelenséggel elhunyt. Sipos Tibor, akit mindenki csak Cápaként ismert, hat éve volt a zenekar mellett jóban-rosszban, szinte együtt élt, lélegzett a fiúkkal, mindig, mindenben számíthattak rá, valóban Cápaként harcolt és állt ki a Hooligans érdekeiért" - áll a gyászhírben.

A közlemény kiemeli: a december 11-ére, a Papp László Budapest Sportarénába meghirdetett, 15 éves jubileumi koncertet megtartják, mert ez Sipos Tibor egyik nagy álma is volt, és ő sem akarná másképpen.

"Az ő emlékének adózva döntöttünk úgy, hogy az általa megkezdett munkát legjobb tudásunk szerint folytatjuk, ahogy ő is szeretné.  Koncertjeinkkel tisztelgünk előtte. A Hooligans Cápát a saját halottjának tekinti. Kérjük, mindenki tartsa tiszteletben gyászunkat" - fogalmazott az együttes.

(est.hu)
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó