Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Belföld

Újabb két fővárosi szórakozóhelyet zárattak be

Szerző: Bneu Edina, – 2012-06-25 09:42:08

A szombati kettő után vasárnap újabb két fővárosi szórakozóhelyet zárattak be a hatóságok. Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság helyettes szóvivője elmondta: a szakemberek éjjel ismét több szórakozóhelyet ellenőriztek, két helyen pedig olyan súlyos tűzvédelmi hiányosságokat tapasztaltak, amelyek veszélyeztetik az ott tartózkodók biztonságos szórakozását, így ezeket a helyeket bezáratták.


Pénteken éjjel 13 szórakozóhelyet vizsgáltak át a rendőrség, a katasztrófavédelem, az adóhatóság, a bevándorlási hivatal, a tisztiorvosi szolgálat és a munkaügyi hivatal munkatársai a Hajógyári-szigeten és Budapest belvárosában.

Az ellenőrzéseken a szakemberek azt tapasztalták, hogy a vizsgált mulatók tulajdonosai előre tudtak az akcióról. Ennek ellenére a rendőrök 218 emberrel szemben intézkedtek, egyebek mellett kábítószerrel való visszaélés miatt, két szórakozóhelyet pedig bezárattak.

A hatóságok bejelentés nélkül foglalkoztatott biztonsági őröket is találtak, volt ahol megszegték a dohányzással kapcsolatos szabályokat, vagy hiányos volt a munkaidő-nyilvántartás, máshol az ellenőrök szabálytalanul bekötött mérőórákra bukkantak: az érintett szórakozóhely lopta a gázt és az áramot. Az ORFK közölte: folytatják az akciókat.

(MTI)

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó