Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Zene, koncert, klip

U2: startol a turné, jön az új korong!

Szerző: Gábor János, – 2010-10-22 13:38:31

Még 2011-es amerikai turnéja előtt megjelenik a U2 új albuma, melynek próbaképpen a ’Songs of Ascent’ címet adták a fiúk. Az anyagra jó néhány olyan dal is felkerül majd, amelyeket a híres négyes már korábbi európai koncertjein előadott.



„Sokkal hamarabb a boltokba kerül a korong, mint azt bárki is gondolná; még 2011 elején, az amerikai koncertkörút következő szakasza előtt, amely májusban indul. Az új dalok közül várhatóan szerepelni fog a véglegesített listán a ’Mercy’, az ’Everey breaking wave’ és a ’Boys fall from the sky’ is.” – mesélte az Irish Times-nak a rockbanda menedzsere, Paul McGuinnes, aki cáfolta, hogy a U2 legutóbb albuma, a 2009-es ’No Line On The Horizon’ kudarc lett volna.



„A lemez meglehetősen sikeres volt, hiszen a zeneipar válsága ellenére is több mint 5 millió példányt adtunk el belőle. A lemezvásárlások csökkenése pedig egyértelműen az illegális letöltéseknek tudható be” - vélekedett McGuinness.

Az új anyagról a zenekar gitárosa, Edge ennyit árult el: „Néhány dal igazán vidámra sikerült. Meg vagyunk róla győződve, hogy ismét valami különlegeset alkottunk.”

Zsó - music.hu
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó