Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Zene, koncert, klip

Turné után vége a Girls Aloudnak

Szerző: Vörös István, – 2013-01-23 08:54:41

Nem volt hosszú életű a népszerű brit csajcsapat visszatérése. A hírek szerint még végigcsinálják az esedékes koncertturnét, aztán mindenki megy tovább a saját útján. A Cheryl Cole, Nicola Roberts, Sarah Harding, Nadine Coyle és Kimberley Walsh alkotta Girls Aloud megállapodott, hogy döntésük végleges és visszavonhatatlan.



Mint ismeretes a banda karrierje 2002-ben, indult, egy tehetségkutató műsor hozta őket össze.  Szép reményekkel indultak neki popkarrierjüknek, hét éven keresztül gyakori szereplői voltak a slágerlistáknak, ám 2009-ben úgy döntöttek: pihenőt tartanak.


A szünet közel 3 évig tartott és 2012. októberében egy sajtótájékoztató keretében jelentették be visszatérésüket. Itt adták a rajongók tudtára azt is, hogy turnéra indulnak, mely végigmegy egész Nagy-Britannián, illetve  tervezik, hogy válogatásalbumot adnak ki. Novemberben pedig meg is érkezett az ötös legújabb dala, a Beautiful Cause You Love Me, majd 26-án az új album, a  Ten. Ekkor még talán senki  fejében nem fordult meg, hogy az elhatározás véges, és a lendület is hamarosan alábbhagy.


Egy, a lányokhoz közeli forrás szerint a csajok végig tudták, hogy ez lesz a koncertkörút lesz a legutolsó alkalom, amikor együtt dolgoznak, és turné végeztével végleg befejezik a közös karrierjüket. A megállapodás a visszatéréskor ugyanis csak erről szólt. A csapat mind az öt tagja határozottan egyetértett abban, hogy szétválásuk a búcsúkoncerttel örökre szól majd. Elmondásuk szerint mindannyian azt szeretnék, ha a csúcson hagyhatnák abba és léphetnének életük következő fejezetébe.


(music.hu)
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó