Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Zene, koncert, klip

Nagy siker Yonderboi \"országhangja\"

Szerző: Vörös István, – 2013-01-23 08:52:51

A Midem elnevezésű rangos nemzetközi zenei konferencián, a Midem Marketing Versenyen shortlistre került a Vodafone-nak a Yonderboi-jal közösen megvalósított nagyszabású zenei projektje.



A Vodafone tavaly kora ősszel két héten keresztül gyűjtötte modernizált hálózatán keresztül Magyarország minden régiójából azokat a kültérről vagy beltérről, bármiből vagy bármi által keltett hangokat, melyek mindenki számára érdekesek, ugyanakkor hazánkra is jellemzőek voltak. A beküldött anyagokból aztán maga Yonderboi válogatta ki a leginspirálóbbakat, és állította össze belőlük az ország dalát, mely egy látványos fényfestés keretében debütált szeptember 22-én.
 
Nem ez az első elismerése a Vodafone 3G hálózatán keresztül megszületett projektnek, hiszen a Zsámbéki Romtemplomban megvalósult Yonderboi koncertről készült film a Kreatív által szervezett Arany LolliPOP versenyen az „Események” kategóriában harmadik lett.  
 
A január 26. és 29. között Cannes-ban megrendezett Midem zenei konferencián, vásáron és versenyen a Vodafone Hangtérkép is bemutatkozhat majd, ahol a vendégművész közreműködésével készített marketing kampány kategóriában a legesélyesebbek között szerepel.  
 
A szekcióban francia, indiai, japán és amerikai ügynökségek és vállalatok is megméretik magukat a többek között a BMG, a Coca Cola, a Nike, a DDB, a Sony Music Entertainment, a Warner Music Group és a Live Nation képviselőiből álló zsűri előtt.

(est.hu/zene)
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó