Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Tragédia Kiskőrösön: anya és gyermeke is halott

Szerző: Zs.D. / BKMRFK sajtó, forrás: baon.hu / police.hu – 2016-06-02 15:08:10

Tragédia történt Kiskőrösön. Egy nő valószínűleg megölte újszülött csecsemőjét, majd a kórházban ő is életét vesztette - írta a baon.hu.

hirdetés

hirdetés

A mentőszolgálat munkatársai szerdán éjjel fél 12-kor egy kiskőrösi házból kórházba szállítottak egy nőt, akiről az orvos megállapította, hogy néhány órával korábban szülhetett, de a mentők, amikor a nőért mentek, nem láttak gyermeket a házban.

A kép illusztráció!

A mentők pár percen belül rendőrökkel együtt újra a háznál voltak. A lakás fürdőszobájában nejlonzsákba csomagolva találtak meg a halott csecsemőt.

Az alábbiakban változtatás nélkül olvashatja a rendőrségi közleményt az esetről:

A mentőszolgálat munkatársai tettek bejelentést a rendőrségre 2016. június 1-jén 23 óra 30 perckor arról, hogy egy kiskőrösi ingatlanból egészségügyi ellátás céljából kórházba szállítottak egy nőt. Az elvégzett orvosi vizsgálatok alapján a nő néhány órával korábban szülhetett, de a mentők a helyszíni ellátás során csecsemőt nem találtak.

A rendőrök 23 óra 33 perckor az időközben szintén odairányított mentőszolgálat munkatársaival az ingatlan fürdőszobájában nejlonzsákba csomagolva találtak egy halott csecsemőt.

A helyszíni szemle adatai és az elsődleges orvosi szakvélemény alapján a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya - szakértők bevonásával - emberölés miatt indított nyomozást.

Az anya a szülés utáni komplikációk miatt a gyors és szakszerű egészségügyi ellátás ellenére a kórházban életét vesztette. Halála ügyében közigazgatási hatósági eljárást indítottak a nyomozók.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó