Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Zene, koncert, klip

Több változat a One Republic videóiból!

Szerző: Gábor János, – 2011-03-02 06:59:51

Úgy néz ki, a One Republic szeret több klipverziót is elkészíteni a dalok mellé. Legutóbb Secrets címet viselő felvételükhöz készült több videoklip. Ezúttal pedig a novemberben megjelent, Good Life c. dal kapott egy újabb zenei videót. A Good Life című felvétel, a coloradói banda, Waking Up c. albumának negyedik kislemezeként jelenhetett meg november 19-én. A debütálást megelőzően természetesen a hivatalos zenei videó is elkészült, melyet már közel hárommillióan tekintettek meg az interneten.



Az együttes azonban úgy döntött, ezt a kisfilmet is átdolgozza, így a napokban bemutatásra kerülhetett egy újabb változat. Nagy újdonságokra azonban ne számítsunk! A régi felvételeket felhasználva, egy kicsit művészibbé és ötletesebbé varázsolták a klipet. A dal viszont még mindig nagyon hangulatos. De így van ez a legtöbb One Republic nótával. Így már ahhoz is hozzászokhattunk, hogy az öttagú banda dalait előszeretettel használják reklámokban, filmelőzetesekben és mozifilmekben is.


A Good Life például felcsendült a legújabb Julia Roberts film, az Ízek, imák, szerelmek (Eat Pray Love) című produkció előzetesében. Valamint a Könnyű Nőcske (Easy A) című vígjátékban is felfigyelhettünk az ismerős dallamokra.

A rajongóknak pedig jó hír, hogy a srácok megállíthatatlanul dolgoznak. Már készülőben van a harmadik One Republic album, amely Blindside címen jelenik majd meg, várhatóan az év második felében.

engyus - music.hu
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó