Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Zene, koncert, klip

Nézd meg nálunk az új Linkin\\\' Park-klipet!

Szerző: Gábor János, – 2011-03-02 06:40:29

Az amerikai rockbanda ezúttal a március 21-én megjelenő, Burning In The Skies című dalhoz készített izgalmas videoklipet. A Coloradóból induló Linkin Park három sikeres stúdióalbum után, tavaly szeptemberben megjelentette negyedik nagylemezét is. A hivatalosan szeptember 14-én kiadott A Thousand Suns címet viselő album a megjelenést követő első héten már több mint kétszázezer példányszámban kelt el. Így egy hétig vezette is a Billboard 200-as listáját.



A soron következő harmadik, Burning In The Skies c. kislemezdal március 21-én lát majd napvilágot. A Linkin Parktól jól ismert hangzásvilágot és dallamokat felvonultató felvételből az új album egyik legkedveltebb dala válhat.



A hivatalos videoklip ezúttal is Joe Hahn vezetésével készülhetett el a múlt hónapban.
A kisfilm ezúttal sem nélkülözi a látványos technikai megoldásokat. A február 22-én bemutatott zenei videó egésze lassításokra épül. A videó különböző emberek és közösségek utolsó pillanatait próbálja meg lassítva szemléltetni. A történet szerint ugyanis egy nukleáris robbanás rázza meg Los Angelest, ami valószínűleg nem maradna következmények nélkül.

Nem szokatlan ez a fajta téma és figyelemfelkeltés az együttestől. Évek óta próbálják felhívni a figyelmet, a Földünket fenyegető veszélyekre. Dalaikkal és klipjeikkel számtalanszor próbáltak már rávilágítani a globális problémákra. Ezek mellett persze tettekben is kifejezik szándékaikat. Legutóbb például az egy évvel ezelőtti haiti földrengés áldozatainak ajánlották fel Not Alone c. daluk teljes bevételét.

engyus - music.hu
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó