Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Zene, koncert, klip

Több mint 100 fellépő: Fishing on Orfű - NEGYEDSZER!

Szerző: Gábor János, – 2011-04-30 19:38:49

Negyedik alkalommal rendezik meg az ország egyik legkedveltebb zenei fesztiválját, a Fishing on Orfű "alterfesztet". A szervezők az idei rendezvényre számtalan meglepetéssel készülnek, a legkedveltebb magyar fellépők mellett pedig olyan különleges külföldi produkciókat is meghívtak, melyekkel eddig még nem találkozhatott a magyar közönség. Kilétüket azonban Lovasi Andrásék egyelőre titokban szeretnék tartani.



Március 21-től kaphatóak a jegyek a 2011. június 23-25. között negyedik alkalommal jelentkező Fishing On Orfű fesztiválra, amely három év alatt az ország egyik legkedveltebb zenei fesztiváljává nőtte ki magát. A háromnapos rendezvénynek továbbra is Magyarország leggyönyörűbb tájainak egyike, a Pécstől alig 15 kilométernyire található orfűi tóvidék, azon belül pedig a vízközeli és domboldali fekvésével ideális Panoráma Camping ad otthont.

A fesztivál megálmodói, az egykori Kispál és a Borz, illetve Kiscsillag zenekar frontembere, Lovasi András, Magyarország valaha volt legsikeresebb kosárlabda-edzője, Rátgéber László és a harmadik ötletgazda, Kálocz Tamás az idei eseményre számtalan meglepetést ígér, a koncertek mellett olyan programokat és olyan új helyszíneket, amelyektől elmondásuk szerint "mindenkinek tátva marad a szája".



A 2011-es Fishing On Orfű fesztiválon több mint száz fellépő várható. A magyar zenekarok közül a rendezvényen már biztosan fellép többek között a Quimby, a Budapest Bár, a Bëlga, a Kiscsillag, a Psycho Mutants, a Subscribe, a Brains, az Óriás, a Heaven Street Seven, az Európa Kiadó, az Isten Háta Mögött, a Soerii & Poolek, az Intim Torna Illegál, a Punnany Massif, a Hősök, a Blind Myself, a Pál Utcai Fiúk, a Szabó Balázs Band és a Halott Pénz. Fellép továbbá az énekeslegenda, Tom Waits tisztelőiből álló nemzetközi együttes, a Braindogs, amelyben olyan régi ismerőseink játszanak, mint az osztrák Ripoff Raskolnikov, az angol blues-énekes, Ian Siegal, a magyarok képviseletében Kiss Tibor (Quimby), Varga Líviusz (Quimby), Varga Laca és Frenk az egykori Hiperkarmából és Nagy Szabolcs a Hobo Blues Bandből. A külföldi zenekarok palettáját az itthon már jól ismert két francia zenekar, a La Fanfare En Pétard és a Washington Dead Cats színesíti.

fishingonorfu.hu
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó