Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Zene, koncert, klip

Lady Gaga hivatalosan is bemutatta a Judast!

Szerző: Gábor János, – 2011-04-30 18:57:31

A botrányhősnő új dala, a ’Judas’ egyre feljebb kúszik a világ slágerlistáin, két nappal ezelőtt pedig meg is volt az első hivatalos előadása a számnak, mégpedig a The Ellen DeGeneres Show adásában! A fellépés talán azért is maradt emlékezetes, mert az énekesnőn kivételesen volt nadrág. Elég szokatlan látvány volt így felöltözve látni őt: Gaga ugyanis két latex együttest viselt.



A dal egyre nagyobb népszerűségnek örvend, Ausztráliában a 6., Angliában a 14., az USA-ban pedig a 10. hely volt az eddigi csúcspozíciója. A klip pedig még nem is készült el, az American Idol című tehetségkutató show fináléjában fog debütálni május 19-én, ahol Gaga élőben is fel fog lépni.



A kritika egyébként pozitívan fogadta a ’Born This Way’-ről kimásolt második kislemezt, többen a ’Bad Romance’ és a ’Poker Face’ keverékének titulálták. A magyar ThisIsRnB.freeblog.hu zenei weboldal is dicsérte a felvételt, összesen 4 csillagot adva az 5-ből:

„Az énekesnő \'Judas\'-a egyértelműen a \'Bad Romance\'-ra hajaz, elég csak az első 20 másodpercet meghallgatni. […]A dalban igazából semmi különös nincs, a sikert sikerre halmozó sztár hozza a korábbi szintet. […]Az kétségtelen, hogy a Grammy-díjas énekesnő sokkal jobban járt volna, ha ezzel a felvétellel tér vissza, nem pedig a \'Born This Way\'-jel, ami az eredetiségtől olyan messze van, mint Hajdú Péter a szerénységtől.” – írta az oldal kritikusa.

A ’Judas’ első fellépését a lenti linkre kattintva megnézheted!

Luxi - music.hu
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó