Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Tervező kerestetik: újabb lépéssel közelebb a Kalocsa-Paks Duna híd

Szerző: Vörös István, koronaradio.hu – 2015-10-30 11:44:56

Tervező kerestetik - újabb lépés történt a Kalocsa-Paks Duna híd ügyében! A folytatásban minden aktualitást megtudhat, benne évekre előre nyúló ütemezéssel!

hirdetés

hirdetés

A KORONAkrónika híreiben kiemelt figyelemmel kísérheti, hogy mi történik helyi és kormányzati szinten a Kalocsa és Paks térségét majdan összekötő új Duna híd ügyében.

Azt már tudni lehet, hogy Foktő és Dunaszentgyörgy környékére kerül a folyami átkelő két végpontja, a mai napon pedig újabb fontos mérföldkőhöz érkezett a hídépítés előkészítésének folyamata. Elkészült ugyanis a szükséges tanulmány, amelynek befogadásával elkezdhetnek tervezőt keresni a grandiózus projekthez. Hogy ez után mi történik a leghosszabb határidők figyelembe vételével, arról Font Sándor országgyűlési képviselőnk számolt be a KORONAfm100-nak.

Ha kíváncsi arra is, hogy várhatóan mikor látnak napvilágot az első látványtervek, amelyek nyomán az építkezés kezdete előtt megtekintheti, hogyan is fest majd a Kalocsa-Paks Duna híd, kattintson a lejátszróla a cikk folytatásában!

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó