Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Tartalmas projektcsomagra nyert 250 milliót Kalocsa

Szerző: Vörös István, koronaradio.hu – 2018-01-18 11:47:14

Csütörtök délelőtt sajtótájékoztatón ismertette Kalocsa városvezetése, amiről híreinkben a napokban hallhattál, nevezetesen, hogy újabb 250 millió forintos pályázati beadványt nyert el a város.

Erre egy előzetesen létrehozott akciócsoport által meghatározott beruházási és programszervezési stratégiát dolgozott ki, amelynek részeként többek között vízparti közösségi tér létesülhet a belvárosban, megújulhat a Fazekas alkotóház, a fiataloknak pedig street workout és gördeszkapálya épülhet.

A médiaeseményen Kinyóné Lakatos Melinda alpolgármester ismertette a projektcsomag összeállításának hátterét, részletesen kitérve a benne foglalt rendezvény-tervekre, amelyekről eddig kevesebb szó esett.

Bolvári Ferdinánd, a dr. Bálint József oldalán helyet foglaló önkormányzati képviselő a programcsomag kulcsprojektjeként emlegetett Damjanich utcai közösségi ház kialakításához kapcsolódó fejlesztésekről szólt részletesen.

Nyomatékosította, hogy az épület mindenkié lesz, a Vajason horgászókkal pedig egyeztetéseket ígérnek és kompromisszumkészséget, irányukba.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó