Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

FM100-blog

20 évesen énekelni Zalatnay 70. Jubileumi Nagykoncertjén?

Szerző: Füstös Éva, – 2018-01-18 11:00:00

ZALATNAY 70. JUBILEUMI NAGYKONCERT közreműködik Varga Miklós, Koós János, Takáts tamás, Dévényi Tibor és VÁRKONYI EGON!?

Az ember nem hisz a szemének, amikor meglátja ebben a felsorolásban egy alig 20 éves dusnoki fiatalember nevét!Aztán rákattint a névre és a következőket olvashatja:

"2009 óta aktívan éneklő előadó, aki mögött 10 év klasszikus zongora, 2 egyetemi ének szakos mester kurzus és temérdek fellépés áll.

A klasszikus képzés ellenére mégis a ,,könnyű" műfajt választotta a zenei palettán."

Már csak a közösségi oldal és pár telefon választott el bennünket a mai #KORONAcafé-tól melynek vendége volt az "aranytorkú" srác teljes nevén: Várkonyi Zoltán Egon, akiről többek között az is kiderült, hogy kalocsai gimnáziumban végzett és szinte családtagként tekint Cinire.

 Naná, hogy Zalatnay Cinit is  felhívtuk, aki elárulta megismerkedését a fiatal énekessel, illetve azt is, hogy miért Egon énekli ezen a nagy eseményen az egyik dalát. Azért sztorizgatott is a régi szép időkből... 

Egon pedig élőben csillogtatta meg tehetségét...

Ha teheted akkor nézd meg élőben is!

Várkonyi Egonnak gratulálunk, nagyon szorítunk, hogy sikeres legyen, Cininek pedig köszönjük és ISTEN ÉLTESSE még nagyon sokáig!

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó